35.2 C
Campulung Muscel
marți, 16 iulie, 2024

A început plata salariilor compensatorii pentru disponibilizaţii de la Oltchim – Divizia Petrochimică Bradu. Aflaţi cât vor primi!

Alte Știri

După 2 ani de zile, începând cu această lună, administratorii judiciari ai Oltchim au decis efectuarea plăţii salariilor compensatorii către disponibilizaţii din iunie 2013. La Piteşti au fost disponibilizaţi aproape 350 de salariaţi care trebuie să primească, conform contractului colectiv de muncă, sume de bani cuprinse între 35.000 – 50.000 lei. Foştii angajaţi  trebuie acum să se prezinte la sediul Arpechim – Divizia Petrochimică Bradu pentru a da relaţii cu orice modificare a contului bancar în care Oltchim făcea plata salariilor înainte de disponibilizare. În caz contrar, Oltchim va vira banii în conturile avute de disponibilizaţi înainte de disponibilizare.
 
500 de lei va primi fiecare disponibilizat Oltchim de la Piteşti!
 
În lunile aprilie şi mai 2015, se vor vira în cont câte 500 de lei fiecărui disponibilizat, urmând ca până la sfarşitul anului 2015 să se vireze întreaga sumă restantă – conform declaraţiei făcute în instanţa de judecată de către avocatul Gheorghe Piperea – administrator judiciar la Oltchim (declaraţie consemnată în HOTĂRÂREA 210/2015 din 28 ianuarie 2015).
”O parte dintre disponibilizaţi îşi vor primi banii direct în conturile bancare, câţiva dintre ei au optat ca banii să şi-i ridice direct de la caseria din sediul Arpechim. Însă mulţi dintre ei nu au vrut să primească niciun leu, vor să primească plata salariilor integral, nu eşalonat”, a declarat pentru Ziarul din Muscel vicepreşedintele Sindicatului “Unirea” din cadrul Diviziei Petrochimice Bradu, Marian Radu.

Ultimele Știri

Cel mai tânăr prefect din România a ascultat problemele locuitorilor din Bughea de Jos

Cel mai tânăr prefect din România a ascultat problemele locuitorilor din Bughea de Jos. Prefectul Dragoș Predescu face vizite de...

Alte știri din aceeași categorie