11.7 C
Campulung Muscel
sâmbătă, 25 mai, 2024

În Argeş 62 de persoane se află sub supraveghere judiciară!

Alte Știri

În perioada 01 ianuarie – 31 martie, la nivelul I.P.J. Argeș, au fost dispuse măsuri preventive de supraveghere judiciară faţă de 62 de persoane şi au fost înregistrate 36 de înlocuiri ale măsurilor preventive de supraveghere judiciară dispuse iniţial, cu alte măsuri.

Inspectoratul de Poliție Județean Argeș verifică, periodic, modul în care persoanele puse sub supraveghere judiciară îşi respectă obligaţiile, iar în cazul încălcării acestora, sesizează instanţa competentă. Astfel, în această perioadă, la nivelul Județului Argeș, au fost dispuse măsuri preventive de supraveghere judiciară faţă de 62 de persoane. Măsurile preventive care stabilesc supravegherea judiciară presupun obligaţii în sarcina persoanelor faţă de care au fost dispuse. La data de 01 aprilie, poliţiştii desfăşurau activităţi specifice faţă de 16 persoane, pe numele cărora a fost dispusă măsura arestului la domiciliu, precum şi faţă de 125 de persoane, pe numele cărora a fost dispusă măsura controlului judiciar. Tot în această perioadă, la nivel naţional au fost înregistrate 36 de înlocuiri ale măsurilor preventive de supraveghere dispuse iniţial, cu alte măsuri. Măsura controlului judiciar dispusă iniţial a fost înlocuită în 18 dintre cazurile aflate în lucru, în 7 dintre acestea încetând ca urmare condamnării cu executare. De asemenea, în 17 cazuri, măsura arestului la domiciliu a fost înlocuită cu măsura controlului judiciar, iar într-un caz cu suspendarea executării pedepsei.

La data de 16 februarie, un bărbat în vîrstă de 38 de ani, din mun. Piteşti, a fost arestat şi încarcerat la Penitenciarul Colibaşi. Acesta era cercetat de Judecătoria Piteşti pentru săvârșirea infracțiunii de furt și condamnat la o pedeapsă de 3 ani închisoare. Anterior emiterii mandatului, faţă de acesta fusese luată măsura controlului judiciar.

La data de 18 marie, un bărbat în vîrstă de 29 de ani din mun. Piteşti a fost arestat şi încarcerat la Penitenciarul Colibaşi. Acesta era cercetat de Judecătoria Constanţa pentru săvârșirea infracțiunii de ultraj și a fost condamnat la o pedeapsă de 2 ani şi 6 luni închisoare. Anterior emiterii mandatului penal, faţă de acesta fusese luată măsura controlului judiciar.

Ultimele Știri

Cei mai îndrăgiți într-un mega concert Delafun la restaurantul Curtea Veche din Câmpulung Muscel

Cei mai îndrăgiți într-un mega concert Delafun la restaurantul Curtea Veche din Câmpulung Muscel. Deschis recent în orașul de...

Alte știri din aceeași categorie