11.7 C
Campulung Muscel
sâmbătă, 25 mai, 2024

Şeful Poliţiei Române a dispus controale pentru prevenirea evaziunii fiscale!

Alte Știri

Pentru asigurarea unui climat de siguranţă publică cu prilejul sărbătorilor pascale, poliţiştii argeşeni au acţionat zilnic pentru prevenirea si descurajarea faptelor de evaziune fiscală, pentru protejarea cetăţenilor şi a mediului de afaceri.

Poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice Argeş şi cei ai structurilor de Ordine Publică au acţionat la data de 08 aprilie în pieţele alimentare din judeţ şi au controlat 16 societăţi comerciale și 27 de persoane fizice. Poliţiştii au aplicat 29 de sancţiuni contravenţionale în valoare totală de 22.000 de lei şi au confiscat peste 180 de kg de carne, ouă și alte produse alimentare, precum și suma de 3514 lei provenită din valorificarea ilicită de produse alimentare. Activitățile polițiștilor argeșeni fac parte din acțiunile desfășurate la nivel naţional în perioada 2 – 9 aprilie, din dispoziţia şefului Poliţiei Române, chestor general de poliţie Petre Tobă, pentru prevenirea si descurajarea faptelor de evaziune fiscală, pentru protejarea cetăţenilor şi a mediului de afaceri.

Ultimele Știri

Cei mai îndrăgiți într-un mega concert Delafun la restaurantul Curtea Veche din Câmpulung Muscel

Cei mai îndrăgiți într-un mega concert Delafun la restaurantul Curtea Veche din Câmpulung Muscel. Deschis recent în orașul de...

Alte știri din aceeași categorie