-3.2 C
Campulung Muscel
joi, 30 noiembrie, 2023

A început Toamna Piteșteană!

Alte Știri

236 de producători sunt prezenți în Pitești, cu o serie de produse, de la legume, conserve, pînă la brînzeturi şi produse din carne. Nu lipsesc nici terasele, 14 la număr.  Primăria Piteşti organizează în perioada 7-16 octombrie ediţia a XI-a a manifestării „Toamna Piteşteană“. În Piaţa Vasile Milea şi pe platoul din zona magazinului Fortuna sunt expuse spre vînzare produse agricole, agro-alimentare şi conserve specifice toamnei, de artizanat şi alte produse tradiţionale, must şi preparate culinare din partea a 236 de producători şi agenţi economici specializaţi.

Sunt 100 de producători cu legume şi fructe; 17 cu flori şi material floricol; 40 de producători cu brînzeturi şi produse tradiţionale din carne – pastramă; 14 terase cu must şi produse tradiţionale; 51 de producători şi comercianţi de artizanat; dulciuri şi ceaiuri; 4 producători de conserve; 4 producători de miere şi produse apicole; 6 producători de vinuri. Pentru buna organizare a „Toamnei Piteştene“, municipalitatea a instalat în zona Platoului Mobilux, 23 de căsuţe din lemn destinate producătorilor, iar în Piaţa Vasile Milea, peste 110 mese destinate, de asemenea, producătorilor. Taxele percepute participanţilor sunt cele aprobate de CL Piteşti, respectiv, 2 lei/mp/zi pentru artizanat şi alimentaţie publică, iar pentru produse agroalimentare, 1 lei/mp/zi, pentru cei din Piteşti şi zonele limitrofe, şi 2 lei/mp/zi pentru cei din alte localităţi. 

Ultimele Știri

Vestea grozavă a zilei. Pensionarii primesc „a 13-a pensie” în decembrie

Vestea grozavă a zilei. Pensionarii primesc „a 13-a pensie” în decembrie.  Cu ocazia Sărbătorilor de Iarnă din acest an...

Alte știri din aceeași categorie