7.7 C
Campulung Muscel
sâmbătă, 2 martie, 2024

A lovit puternic. Și surpriză, era băut la volan! Vedete în Câmpulung

Alte Știri

A lovit puternic. Și surpriză, era băut la volan! Vedete în Câmpulung. Eveniment rutier pe raza municipiului. Un bărbat din orașul de la poalele Mateiașului, care se afla sub influența băuturilor alcoolice, a intrat într-un autoturism marca Duster, care era staționat în zona parcului de distracții pentru copii din cartierul Grui.

Update: După circa 48 de ore de la producerea accidentului, s-a schimbat și încadrarea penală a accidentului rutier. Din tamponare și consum de alcool s-a ajuns la vătămare corporală ușoară din culpă.

Acest aspect s-a produs după ce conducătorul de pe Duster, s-a prezentat la UPU Câmpulung. Acesta acuza dureri în zona cervicală. Spitalul a sesizat Biroul Rutier. Polițiștii, conform legislației, au demarat cercetările în vederea stabilirii gradului de vinovăție a părților implicate în accident. I-a fost reținut și permisul celui de pe Duster, fiindu-i eliberată dovadă de circulație, conform IPJ Argeș.

Bărbatul cu Duster-ul era staționat pe marginea drumului. Șoferul era în mașină. Nu se aștepta să fie izbit în plin de o mașină.
Un alt conducător auto, din Câmpulung, se pare că nu l-a observat în timp util, și a intrat în plin în Duster.

A lovit puternic. Și surpriză, era băut la volan! Vedete în Câmpulung

Mașinile au fost destul de avariate. La fața locului, s-au deplasat pompierii câmpulungeni cu echipajele de intervenție pentru asemenea situații și cel SMURD. De asemenea au sosit imediat și polițiștii Biroului Rutier din Câmpulung, care au testat conducătorii auto. La cel de pe Duster, rezultatul a fost zero, însă, la cel care l-a acroșat, etilotestul a indicat o alcoolemie de 0,91 mg alcool pur în aerul expirat, ceea ce ar însemna aproape dublu în sânge.

Acest conducător auto a fost condus la spital în vederea recoltării de probe biologice.
Conducătorul de pe Duster, a refuzat transportul la spital pentru îngrijiri medicale, însă a doua zi, s-a prezentat la camera de urgență, acuzând dureri la nivelul coloanei.

”S-a auzit o bufnitură. Am ieșit la balcon să văd ce se întâmplă. Era agitație mare acolo. Am înțeles că era un șofer băut. Nu știu exact, dar am auzit că se certau rău. A venit echipajul de la Biroul Rutier Câmpulung. Polițiștii au liniștit lucrurile”, spune un locuitor din cartier.

Pe numele celui care avea o alcoolemie de 0,91 mg alcool pur în aerul expirat a fost întocmit dosar penal, permisul i-a fost reținut până la finalizarea cercetărilor. Conducătorul auto, va fi trimis în judecată.

Ultimele Știri

VIDEO. Ce amenzi mișto au primit șoferițele care au fost prinse conducând mașinile pe străzile din Câmpulung

VIDEO. Ce amenzi mișto au primit șoferițele care au fost prinse conducând mașinile pe străzile din Câmpulung. Mărțișorul este...

Alte știri din aceeași categorie