-0.4 C
Campulung Muscel
duminică, 10 decembrie, 2023

A părăsit locuința unei prostituate după care a fost bătut ca în filme

Alte Știri

A părăsit locuința unei prostituate după care a fost bătut ca în filme. A fost și jefuit în centrul orașului, în momentul în care se îndrepta spre casă.

Acesta s-a oprit în dreptul unui copac și a fost abordat de doi tineri. Bărbații au început să-l lovească cu mâinile și picioarele. Ulterior, aceștia i-au sustras 800 de lei din rucsacul pe care îl avea în spate. Cei doi tâlhari au fost trimiși în judecată sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie calificată și au primit 2 ani și 8 luni de închisoare

Seară tumultoasă pentru un ieșean care a stat ore în șir la păcănele. Apoi a pășit pragul unei prostituate pe care a găsit-o pe Publi24. Dimineață, la ora 03:50, după ce a părăsit locuința fetei a fost abordat de doi tineri în vârstă de 22 de ani. Aceștia l-au bătut măr și apoi i-au sustras banii.

A părăsit locuința unei prostituate din centrul Iașului și a fost jefuit de doi tineri

În data de 15 decembrie 2022, Paul Farcaș și Gheorghe Alexandru Ciobanu au primit sentința finală pentru infracțiunea comisă la începutul lunii septembrie a anului 2021. Aceștia au fost acuzați că au jefuit un bărbat chiar în centrul Iașului. L-au deposedat de suma de 800 de lei, lovindu-l cu mâinile și picioarele.

Ieșenii au primit 2 ani și 8 luni cu executare sub acuzația de tâlhărie calificată. Acestora li s-a interzis să se apropie mai mult de 50 m de persoana vătămată. De asemenea, li s-a interzis orice mijloc de comunicare, directă sau indirectă cu acesta.

Unul dintre inculpații care au recurs la acte de violență pentru a reuși să obțină o sumă de bani de la victimă are antecedente penale. Anchetatorii ieșeni au ținut cont că, în data de 25 iulie 2020, acesta a săvârșit infracțiunea de conducere a unui vehicul fără permis.

Ultimele Știri

Ce se va întâmpla cu toate cupoanele de transport pentru pensionari?

Ce se va întâmpla cu toate cupoanele de transport pentru pensionari? O inițiativă legislativă spune că tichetele de transport...

Alte știri din aceeași categorie