13.5 C
Campulung Muscel
luni, 2 octombrie, 2023

Așa va arăta Laboratorul de Radioterapie

Alte Știri

Așa va arăta Laboratorul de Radioterapie, proiect întocmit încă din 2017, înainte de a apărea PNRR-ul!   și a identificat surse de finanțare, astfel că la sfârșitul anului trecut, Consiliul Județean Argeș a depus proiectul pentru Laboratorul de Radioterapie.

 
Vicepreședintele Consiliului Județean Argeș, Marius Nicolaescu a scris pe pagina sa de socializare.

“Am rămas surprins de afirmațiile fără temei ale unui deputat de Argeș. Unul dintre liderii USR de la nivel național. Nu că nu am fi obișnuiți cu acest gen de comportament indecent politic al celor de la USR. Dar ne-am fi așteptat să rămână în anonimatul cu care ne-a obișnuit.

Laboratorul de Radioterapie, vorbim aici de eforturile care au fost depuse în acest Argeș pentru sistemul medical!

Așa va arăta Laboratorul de Radioterapie vezi foto articol.

Nu “PNRR-ul lui Ghinea” a adus banii în județ. Ci Consiliul Județean Argeș care împreună cu Spitalul Județean de Urgență Pitești au întocmit proiectul pentru Laboratorul de Radioterapie încă din 2017.

Ghinea și USR-ul ar fi putut avea și 10 PNRR-uri! Dacă nu ai proiecte, degeaba! Ghinea și USR nu au niciun merit pentru că există acest PNRR. Din contră, Planul Național de Redresare și Reziliență al României, la care a lucrat Ghinea, a fost făcut, după cum partenerii lor de guvernare de atunci acuzau, la secret! Superman-ul Cîțu a semnat fără să aibă habar ce! Așa ne-am și trezit cu cele mai aspre condiționalități din Uniunea Europeană!

“PNRR-ul lui Ghinea” are jumătate din bani pentru consultanță, că doar la asta se pricepea ministrul. Și același “PNRR al lui Ghinea” nu a luat în considerare investiția de la Spitalul Vedea din Argeș. În timp ce la Timișoara și prin alte zone de interes USR-ist au fost aprobate investiții care nu vor fi realizate niciodată!
✅Știți bănuiesc, că zilele trecute, în Comisia pentru Bugete din Parlamentul European a fost aprobată modificarea PNRR (de bun ce a fost – sâc!😏), introducându-se noi amendamente. Cum ar fi cele în materie de energie, la solicitarea europarlamentarilor PSD, care au fost și acceptate.👏Așadar, finanțarea a venit prin PNRR-ul României grație efortului specialiștilor noștri și pentru că aveam deja proiectele pregătite, motiv pentru care Ministerul Sănătății, condus de Alexandru Rafila, a și aprobat acest proiect!
De fapt, ca să fim mai elocvenți și ca să arătăm că noi nu gândim totul la nivel demagogic, populist și electoral, precum acești politicieni de carton. Proiectul Laboratorului de Radioterapie a început în 2017, inițial fiind gândit a fi ridicat pe fonduri proprii, când nici nu se știa de PNRR!
Dar, dacă tot a apărut această oportunitate la nivel EUROPEAN am vizat această sursă de finanțare. Iar banii din bugetul propriu îi vom putea redirecționa către infrastructura rutieră sau pentru cofinanțarea altor proiecte.
🤡Așadar, nu vă mai băgați în seamă, domnilor, pe munca altora!
Ultimele Știri

Data până la care românii vor avea facturi mai mici la energie electrică şi gaze

Data până la care românii vor avea facturi mai mici la energie electrică şi gaze. Reprezentanţii Autorităţii Naţionale pentru...

Alte știri din aceeași categorie