-2.4 C
Campulung Muscel
sâmbătă, 9 decembrie, 2023

VIDEO. Nu îmi dă Poliția, bani! Mă omor!

Alte Știri

Nu îmi dă Poliția, bani! Mă omor! Nu îmi dă Poliția, bani! Mă omor! Pe repete, timp de câteva ore, târziu în noapte. Mierla Câmpulungului, a ajuns la acest moment un Buhuhu al locatarilor blocurilor din zona centrală a municipiului. Asta pentru că, Mirela, urlă şi face ca toate vietăţile nopţii. Fix chiar sub geamurile lor. Dar şi în faţa Poliţiei municipale.

Nu îmi dă Poliția, bani! Mă omor! Urlete grotești la miezul nopții

Multe încercări nereuşite, de a o interna pe Mirela Onea la un spital de specialitate, i-au făcut pe toţi să se lase păgubaşi.

Care este de fapt problema. Mirela Onea, are domiciliul pe raza comunei Valea Mare Pravăţ. Femeia, are ceva neamuri pe acolo. Însă niciunul dintre ei nu semnează pentru a o interna. Probabil la adresa de domiciliu, se virează vreo sumă de bani pentru handicap, iar cum cei din Gura Pravăţ, nu prea au locuri de muncă, banii, sunt mană cerească.

Mirela, se taie pe faţă, umblă cu arme albe la ea. Vorbim aici de cuţite, face scandal, cat e ziua şi noaptea de lungă. Poliţiştii, par a fi legaţi de mâini şi de picioare.

Dacă ei sunt legaţi, madam LOVE CÂMPULUNG, ce păzeşte? Hai că am înţeles că i-a distrat pe câmpulungeniii din centru acum de sărbători, cu lumini cât vedeai cu ochii. Dar în cartiere le-a dat flit, locuitorilor de aici e altă poveste, dar şi pe Mierla asta madam Love, nu a zărit-o pe Mirela?

Hai că ea nu o zări pe Mirela, dar nici tovaraşul vice? Păi hai să vorbim corect, administraţia locala a Câmpulungului, ar trebui să ia legătura cu cei de la Valea Mare Pravăţ şi să găsească o portiţă prin care, aparţinătorii Mirelei Onea. Aceștia să semneze actele de internare, altfel nu poate sta decât 2 săptămâni la Spitalul Vedea, apoi se reîntoarce în teritoriul din faţa Poliţiei Câmpulung.

„Mă întreb, oare domnul Badea de la IPJ, nu poate face nimic în acest sens? Are legea în mână. Păi noi zeci de familii suferim că nebuna asta urla noapte de noapte. Îşi face nevoile printre maşini, aruncă cu fel de fel de obiecte pe maşinile poliţiştilor. Dă cu piciorul în portiere, e un scandal de nedescris. Hai că de asta sunt autorităţi, de asta sunt şefi. Să facă ceva, nu să doarmă pe fotoliul confortabil de şef, de Poliţie, de Primărie. De orice instituţie menită să facă ceva pentru populaţia comunei, oraşului sau municipiului pe care-l reprezintă!”, spune Ionuţ V, din Câmpulung.

Nu îmi dă Poliția, bani! Mă omor!, urlete sâmbătă la prânz

După scandalul de vineri seara, sâmbătă, pe la ora 14.00, Mirela a reînceput scandalul, numai că, un poliţist a ieşit la ea. Iar după ce locatarii din blocurile de lângă Poliţie au luat atitudine, spunându-i poliţistului că e cazul să facă ceva cu femeia bolnavă, acesta a spus ca va face.

A şi făcut. Mirela a fost luată de SAJ, dusă la spitalul municipal Câmpulung, dar după două ore, a revenit în fața Poliției.

 

 

Ultimele Știri

Arborii din Câmpulung Muscel au ajuns pericol public. Pică ca popicele

Arborii din Câmpulung Muscel au ajuns pericol public. Pică ca popicele. Locatarii blocului D5 din cartierul câmpulungean Grui, s-au...

Alte știri din aceeași categorie