A traversat în fugă şi a fost lovit de o maşină!
A traversat în fugă şi a fost lovit de o maşină!

A traversat în fugă şi a fost lovit de o maşină!

A traversat în fugă şi a fost lovit de o maşină!

Neatenţia a fost, se pare, cauza care a stat la baza producerii unui accident rutier, soldat cu vătămarea corporală a unui bărbat. Totul s-a petrecut pe strada General Dragalina din Câmpulung.

Un autoturism tractat de un SUV a oprit pe partea de coborâre dinspre cartierul Grui spre centrul oraşului, în faţa unei spălătorii auto. Din turismul parcat a coborât conducătorul auto T. Ş., care a traversat şi a intrat în curtea unui service auto de lângă spălătorie.

După scurt timp, conducătorul auto a ieşit din curtea service-ului şi s-a angajat în traversarea străzii în fugă, prin loc nepermis şi fără să se asigure, moment în care a fost agăţat cu partea stângă de un autoturism care rula dinspre cartierul Grui spre centrul oraşului şi care se angajase în depăşirea celor două maşini staţionate pe sensul ei de mers.

T.Ş., a fost lovit şi aruncat la pământ. Imediat martorii au sărit să îl ajute, au sunat la 112, iar bărbatul accidentat, a fost transportat de urgenţă la UPU Câmpulung. Acesta prezenta traumatisme cranio-cerebrale şi după ce a fost evaluat şi stabilizat, a fost trimis cu o ambulanţă la Spitalul Judeţean Argeş.

La faţa locului au sosit şi poliţişti din cadrul Biroului Rutier-Poliţia Câmpulung, care au demarat cercetările în acest caz, urmând să stabilească cu exactitate cum s-a produs accidentul rutier. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. În ceea ce priveşte victima, poliţiştii spun că i se vor recolta probe biologice la Spitalul Judeţean Argeş.

About The Author

Related posts