14.6 C
Campulung Muscel
duminică, 11 iunie, 2023

Abracadabra cu o bancă furată din fața unui renumit liceu din Câmpulung

Alte Știri

Abracadabra cu o bancă furată din fața unui renumit liceu din Câmpulung.

Echipajul de jandarmerie care se afla în exercitarea atribuțiilor de serviciu în Câmpulung, zona Tabaci, a observat în data de 10 mai 2023, în jurul orei 13.50, mai multe persoane care erau așezate pe o bancă din lemn.

Toate detaliile corespundeau sesizării făcute organelor competente, de reprezentanții Colegiului Național ”Dinicu Golescu” privind dispariția unui bănci din curtea unității de învățământ.

Acum aveți platforma la îndemână pentru ca anunțul dumneavoastră să apară în ziarul nostru. Puteți stabili singuri, durata apariției. E interesant nu? Trebuie doar să intrați pe ziaruldinmuscel.ro, la rubrica MICA PUBLICITATE, apoi să vă adăugați anunțul cu doar 3 lei.

Având în vedere că obiectul se încadra în descrierea făcută de proprietarii de drept, jandarmii s-au îndreptat spre acesta. Moment în care persoanele care erau așezate pe bancă au intrat în curtea imobilului.

Abracadabra cu o bancă furată din fața unui renumit liceu din Câmpulung

Lângă bancă a rămas un băiat de 15 ani, care a explicat că nu cunoaște proveniența acesteia.

În acest context, jandarmii au luat legătura cu reprezentanții Colegiului Național „Dinicu Golescu”, care au identificat banca ca fiind cea sustrasă în data de 05 mai 2023, în jurul orei 21.10.

Fapta comisă este prevăzută la art. 229, alin 1, lit. d) din Codul Penal, fapt pentru care au fost întocmite actele de sesizare pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat.

Documentele întocmite au fost predate Poliției Municipiului Câmpulung, în vederea continuării cercetărilor.

Ultimele Știri

Unde trebuie să vă adresaţi dacă nu aţi primit cardurile sau dacă nu au fost încărcate

Unde trebuie să vă adresaţi dacă nu aţi primit cardurile sau dacă nu au fost încărcate. Autorităţile vin cu răspunsuri...

Alte știri din aceeași categorie