Accident grav la Schitu Golești! Victime încarcerate…

Accident grav la Schitu Golești! Victime încarcerate…

În urmă cu puțin timp pe raza localității Schitu Golești a avut loc un grav accident de circulație. Mai precis în centru comunei în zona Dispensarului, pe DN 73.

Intervine la fața locului o mașină de Descarcerare de la Detașamentul de Pompieri Câmpulung dar și una de la Mioveni.

Se pare că un autobuz fără pasageri este implicat în gravul accident rutier și un autoturism cu marca Opel.

Un autoturism condus de un tânăr de 18 ani, care nu poseda permis de conducere şi care circula din direcţia Piteşti către Câmpulung a lovit partea spate a unui autobuz în care nu se aflau pasageri.  Din impactul deosebit de violent, cele trei persoane aflate in autoturism au fost rănite grav. Din nefericire unul dintre pasageri a decedat, un tânăr de 17 ani. Cel care se afla la volan, un tânăr de 18 ani din comuna Godeni, nu poseda permis de conducere.

La faţa locului s-a deplasat echipajul de la Descarcerare din cadrul ISU Argeş. Cei trei tineri au fost extraşi dintre fiarele contorsionate, unul fără funcţii vitale, celialţi doi, au fost preluaţi de ambulanţe şi transferaţi la spital. Cei doi erau în stare gravă.

Pe drum spre spital a mai decedat un tânăr de 18 ani. Cel de-al treilea tânăr, tot de 18 ani, se află în comă, acesta va fi transferat la Spitalul Judeţean Argeş.

La faţa locului s-a deplasat echipa operativă a Poliţiei Câmpulung care a demarat cercetările în acest caz, urmând să se stabilească care au fost cauzele care au condus la producerea acestui grav accident.

About The Author

Related posts