-0.4 C
Campulung Muscel
duminică, 10 decembrie, 2023

Accident pe DN 73, la Stâlpeni!

Alte Știri

Accident pe DN 73, pe raza comunei Stâlpeni, sat Rădeşti. Două autoturisme au fost avariate, însă din fericire nu au fost victim omeneşti.

Din verificările efectuate de politistii Serviciului Rutier Argeș, s-a stabilit că evenimentul s-a produs pe fondul neasigurării la schimbarea direcției de mers prin viraj la stânga.

Astfel, un bărbat de 47 de ani, din Mihăești, care conducea un autoturism din direcția Câmpulung spre Pitești, a depășit neregulamentar o coloana de vehicule, încălcând marcajul longitudinal continuu și a intrat în coliziune cu un autoturism condus în aceeași direcție de mers, de către un bărbat de 60 de ani, din Mioveni, care a efectuat virajul la stânga, pentru a se încadra pe o stradă alăturată, fără să se asigure corespunzător.

Totodată, ambii conducatori auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultând ca bărbatul de 47 de ani, din Mihăești, care a efectuat depășirea, se afla sub influența alcoolului, aparatul etilotest afișând o valoare mai mica decât 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Bărbatul de 47 de ani, din Mihăești, a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 1885 de lei, și i-a fost suspendat dreptul de a conduce pentru 90 de zile, iar bărbatul de 60 de ani, din Mioveni, a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 580 de lei, precum și 3 puncte penalizare.

Ultimele Știri

Locuitorii unei comune din Argeș, baricadați în case, din cauza unei mâini găsite, o bucată dintr-un cadavru uman!

Locuitorii unei comune din Argeș, baricadați în case, din cauza unei mâini găsite, o bucată dintr-un cadavru uman! O...

Alte știri din aceeași categorie