11.9 C
Campulung Muscel
duminică, 14 aprilie, 2024

Accident rutier la Stoenești. Mașinile doar “șifonate”

Alte Știri

Accident rutier la Stoenești. Mașinile doar “șifonate”. Astăzi în jurul prânzului un accident rutier băga spaima în localnicii care erau prin curți. La 112, apelantul a anunțat că ar fi ceva deosebit de grav solicitând ajutor la Detașamentul de Pompieri Câmpulung.

CITEȘTE ȘI. Doamnee, e halucinant. De câte ori a putut suna un bărbat din Argeș, la 112, timp de un an fără vreo urgență

Înspre locul cu ghinion pentru șoferii celor două autoturisme au plecat un echipaj SMURD, și o autospecială cu apă și spumă. Din fericire a fost un incident ușor, în urma căruia o persoană a fost monitorizată de către paramedicii SMURD, fără să aibă nevoie de transport ulterior la spital.

SUNTEȚI DE ACORD CA ORAȘUL CÂMPULUNG SĂ DEVINĂ ÎN ACTE CÂMPULUNG MUSCEL?

Loading ... Loading ...

Accident rutier la Stoenești. Mașinile doar “șifonate”

Nu au fost scurgeri de lichide combustibile, autoturismele “șifonate” fiind în afara părții carosabile. O victimă, femeie de 43 ani a prezentat atac de panică. Șoferii a rămas să se înțeagă între ei pentru a-și repara mașinile.

CITEȘTE ȘI. Trei mașini în șanț în urma unui impact violent pe DN 73, Câmpulung-Godeni

Acciddentul rutier a fost protocolat de polițiștii de la postul pe raza căruia s-a produs incidentul care a adus pagube materiale la două autoturisme marca Dacia, ambele Logan.

 

 

Ultimele Știri

VIDEO. Șoc și groază ce se poate vinde din vitrina acestui magazin situat în buricul Câmpulungului din Muscel

VIDEO. Șoc și groază ce se poate vinde din vitrina acestui magazin situat în buricul Câmpulungului din Muscel. Am...

Alte știri din aceeași categorie