-3.2 C
Campulung Muscel
joi, 30 noiembrie, 2023

Această clădire le dă mari bătăi de cap, aleșilor locali!

Alte Știri

Această clădire le dă mari bătăi de cap, aleșilor locali! Marți, 23 octombrie, consilierii locali se întâlnesc pentru a treia oară pentru a decide sau nu, dacă achiziționează spațiul din cadrul imobilului Casa de Cultură (Palatul Culturii Tudor Mușatescu) și a terenului aferent.

Miercurea trecută, a fost amânat votul pentru proiectul de hotărâre ce privea aprobarea de principiu a achiziţionării spaţiului din cadrul imobilului Casa de Cultură „Tudor Muşatescu” (Palatul Culturii) şi a terenului aferent de la Marcel Proca, actualul proprietar al fostei tipografii.

Aleşii municipali au decis tot în şedinţa de îndată de miercuri să amâne acordarea unui vot pentru a se încerca obţinerea de fonduri de la Ministerul Culturii în vederea achiziţionării părţii private din Casa de Cultură „Tudor Muşatescu”.

Imobilul nefiind integral al statului nu poate să beneficieze de fonduri europene pentru a fi reabilitat.

Autoritățile locale mai au un plan cu această clădire, după ce devin proprietari. Să obțină fonduri pentru continuarea lucrărilor de consolidare și restaurare, în baza O.U.G nr. 76/2018.

Casa de Cultură „Tudor Muşatescu” (Palatul Culturii) este încadrată în lista monumentelor istorice la poziția nr. 374, AG-II-m-B-13582.

Ultimele Știri

Vestea grozavă a zilei. Pensionarii primesc „a 13-a pensie” în decembrie

Vestea grozavă a zilei. Pensionarii primesc „a 13-a pensie” în decembrie.  Cu ocazia Sărbătorilor de Iarnă din acest an...

Alte știri din aceeași categorie