10.2 C
Campulung Muscel
marți, 27 februarie, 2024

Administratorii de bloc din Mioveni la dezbaterea pe buget

Alte Știri

Conducerea Primăriei Mioveni a organizat, în sala mare de şedinţe, ultima dezbatere publică privind bugetul oraşului pentru anul 2015. În sală au fost prezenţi primarul Ion Georgescu, viceprimarul, Aurel Costache, directorul S.C. S.Ed.C Mioveni SRL, Nicolae Tudose, comisarul şef de Poliţie, Marian Iordache, reprezentanţi ai Poliţiei Locale şi de Proximitate, administratorii şi preşedinţii de bloc din oraş. Aceştia au fost informaţi cu privire la lista de investiţii a bugetului de venituri şi cheltuieli pe anul în curs.

 De asemenea, s-a discutat situaţia contractelor individuale şi a debitelor asociaţiilor de proprietari/locatari către furnizorul de utilităţi S.C  Servicii Edilitare pentru Comunitate Mioveni S.R.L. A fost făcută şi o informare cu privire la asigurarea gradului de siguranţă a cetăţeanului de către reprezentanţii Poliţiei Române.

După cum se ştie, procesul de elaborare a bugetului oraşului Mioveni a fost şi este deschis, transparent, iar cele 10 dezbateri publice care au avut loc în ultimele 3 săptămâni, certifică acest lucru. Acesta va fi suspus la vot în Consiliul Local joi, la Casa de Cultură Racoviţa.

Ultimele Știri

Argeș. Reținut pentru că a spart un magazin. După ce și-a luat ce a vrut a dat foc…

Argeș. Reținut pentru că a spart un magazin. După ce și-a luat ce a vrut a dat foc... Luni în...

Alte știri din aceeași categorie