-3.2 C
Campulung Muscel
joi, 30 noiembrie, 2023

Aflaţi ce surprize aduce fuziunea PMP-PAM!

Alte Știri

Mult discutata fuziune dintre formaţiunile politice PMP şi PAM, a fost statornicită, iar liderii celor două formaţiuni, Mircea Andrei (PAM) şi Cătălin Bulf (PMP), au stabilit şi modul de lucru în cadrul partidului.

În urma fuziunii, se pare că i-a revenit, conform înţelegerii dintre cele două organizaţii, poziţia a doua pe lista pentru Camera Deputaţilor, Alinei Frătică, soţia actualului viceprimar de la Bradu, Florin Frătică. Preşedintele PAM, Mircea Andrei, nu este interesat de această poziţie, astfel că, în cadrul organizaţiei s-ar fi luat decizia ca Alina Frătică, va fi candidat pe poziţia a doua pe lista pentru deputaţi a PMP.

La Senat pe primul loc se află Cristian Diaconescu, iar pentru Camera Deputaţilor, primul loc revine PMP, iar cel de-al doilea unul membru PMP, membru a cărui activitate politică este de apreciat şi căriua îi revine de drept acest loc la parlamentare.

Alina Frătică, in vârstă de 31 de ani, are studii superioare juridice şi economice, un master în audit intern şi cursuri postuniversitare la Academia de Poliţie şi Institutul Diplomatic.

Ultimele Știri

Vestea grozavă a zilei. Pensionarii primesc „a 13-a pensie” în decembrie

Vestea grozavă a zilei. Pensionarii primesc „a 13-a pensie” în decembrie.  Cu ocazia Sărbătorilor de Iarnă din acest an...

Alte știri din aceeași categorie