6.3 C
Campulung Muscel
sâmbătă, 26 noiembrie, 2022

Aflaţi unde vă puteţi testa gratuit glicemia!

Alte Știri
Aflaţi unde vă puteţi testa gratuit glicemia!
Locuitorii din Mioveni își pot testa gratuit glicemia luni, 14 noiembrie 2022, în intervalul orar 11.00-17.00, în cadrul unei campanii a Ordinului Asistenților Medicali Generaliști, Moașelor și Asistenților Medicali din România Filiala Argeș și Spitalului Orășenesc Mioveni, în parteneriat cu Primăria Orașului Mioveni.
În acest scop vor fi amenajate de administrația locală două centre de testare situate în următoarele locații: fostul Centru Cultural Mioveni, (bl. V2b – parter) și clădirea stadionului, lângă Piața Agroalimentară „Dacia”.
Procedura de măsurare a glicemiei este simplă, nedureroasă și gratuită.
Prin această campanie, organizatorii doresc să sensibilizeze opinia publică și să crească gradul de conștientizare privind pericolul pe care-l reprezintă diabetul zaharat, dacă nu este diagnosticat la timp, oferind populației din Mioveni oportunitatea accesului larg și gratuit la investigații de depistare precoce a diabetului, cât și la informații despre factorii de risc, complicațiile și posibilitățile de prevenție a diabetului.
Activitatea mai sus menționată se va desfășura de către asistenți medicali ai Spitalului din Mioveni, cu prilejul marcării Zilei Mondiale de Luptă Împotriva Diabetului, sub sloganul ”TESTARE ȘI EDUCAȚIE AZI, PENTRU A PROTEJA ZIUA DE MÂINE!”.
Ultimele Știri

Persoanele care vor primi anul viitor 1.400 de lei pentru plata facturilor la energie și vouchere pentru alimente

Persoanele care vor primi anul viitor 1.400 de lei pentru plata facturilor la energie și vouchere pentru alimente. Anunţul...

Alte știri din aceeași categorie