6.3 C
Campulung Muscel
sâmbătă, 26 noiembrie, 2022

Locul din România în care te tratezi gratis de reumatism

Alte Știri

Mii de oameni merg în fiecare an, să-și găsească leacul la…Băile Herculane! Apa minerală sulfuroasă din stațiune îi ajută pe cei care suferă de afecțiuni precum cele reumatismale osteo-articulare, afecțiunile post-traumatice și afecțiunile neurologice centrale și periferice.

Mii de oameni aleg să meargă, în fiecare an, la Băile Herculane, unde se tratează de afecțiuni precum ele reumatismale osteo-articulare, afecțiunile post-traumatice și afecțiunile neurologice centrale și periferice. Este stațiunea unde, indiferent de anotimp și vreme, pe malurile Cernei, oamenii pot avea parte de efectele bune ale apei sulfuroase.

Aici se găsesc și celebrele cădițe, care sunt alimentate, de izvoarele de apă minerală sulfuroasă, clorurosodice, calcice, saline cu efect benefic pentru fiecare. Oamenii vin aici și fără sfatul medicului, ci din simplul fapt că au auzit că „apa asta face bine”. Băile Herculane este una dintre cele mai vechi stațiuni balneare din România și din Europa. Din toate vremurile, aceasta a fost căutată pentru proprietățile terapeutice pe care le au apele și băile sale termale.

Conform unui studiu, publicat în Rheumatology International în 2010, s-a descoperit că există posibilitatea ca apele termale să ajute la reducerea durerii. Aceste ape sunt folositoare pentru cei care suferă de artrită reumatică și de dureri de mușchi. Asta pentru că apa ia din greutatea corpului și reduce presiunea pusă pe articulații, permițând astfel mișcări mai libere. Continuarea o găsiți AICI.

Ultimele Știri

Ca în filme. Poliţiştii au tras 23 de focuri de armă pentru a opri un şofer băut

Un bărbat de 51 de ani din comuna suceveană Şcheia, care nu a oprit la semnalele poliţiştilor, a fost...

Alte știri din aceeași categorie