16.9 C
Campulung Muscel
duminică, 19 mai, 2024

ALERTA de pe telefon care bagă în sperieți pe toată lumea! Sunați urgent la 112

Alte Știri

ALERTA de pe telefon care bagă în sperieți pe toată lumea! Sunați urgent la 112. O fetiță în vârstă de 13 ani a plecat de acasă, iar părinții o caută disperați. Unchiașu Georgiana a dispărut din comuna Bîrla, județul Argeș, iar ultima dată a fost văzută purtând colanți și un hanorac de culoare neagră. Cei care au vreo veste despre minoră, sunt rugați să sune la numărul unic de urgență 112.

O fată de 13 ani a dispărut, iar polițiștii au fost alertați de familia acesteia. Minora a plecat de acasă și nu s-a mai întors, astfel că părinți sunt disperați. Cei care o văd sau au detalii despre ea sunt rugați să apeleze numărul unic de urgență 112.

@www.ziaruldinmuscel.ro

 

ALERTA de pe telefon care bagă în sperieți pe toată lumea! Sunați urgent la 112

Polițiștii de la IPJ Argeș au fost alertați cu privire la dispariție unei fete în vârstă de 13 ani. Unchiasu Georgiana a plecat de acasă și nu s-a mai întors, astfel că părinții au cerut ajutorul autorităților pentru a o găsi pe micuța lor.

Dispariția a fost transmisă și prin RO-Alert către toți românii care locuiesc în zonă. Ca și semnalmente, fata are 1.65 m, și 50 de kg greutate, cu o constituție atletică și păr lung, de culoare șaten. Când a plecat de acasă purta un hanorac și colanți, anmbele de culoarea neagră. Cei care dețin orice informație sau au văzut-o pe minoră, sunt rugați să sune la numărul unic de urgență 112.

Dispariție misterioară a lui Costel

Un bărbat a dispărut în urmă cu zeci de ani, iar familia îl caută încă din acel moment. Nu se mai știe nimic de soarta acestuia, în timp ce sora sa, Dumitrița, a cerut ajutorul la Acces Direct. A povestit că în ziua fatidică, Costel a venit la ea și a ajutat-o prin casă, iar de atunci nu se mai știe nimic de el.

Urmărește știrile Ziarului din Muscel și pe pagina de Facebook, pe grupul Cititorii Ziarului din Muscel, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp.

Ultimele Știri

Cine sunt șoferii care trebuie să facă ITP-ul de 2 ori pe an! Rămân fără permisul de conducere dacă se opun vehement

Cine sunt șoferii care trebuie să facă ITP-ul de 2 ori pe an! Rămân fără permisul de conducere dacă...

Alte știri din aceeași categorie