11.7 C
Campulung Muscel
sâmbătă, 25 mai, 2024

Lumeee, lumeee are loc vestita serbare câmpenească – Urcă oile la munte

Alte Știri

Lumeee, lumeee are loc vestita serbare câmpenească – Urcă oile la munte. Aceasta a devenit tradiție pentru locuitorii din Poienarii de Muscel. Sărbătoarea va fi găzduită la Căminul Cultural din Jugur în data de 19 mai 2024.

CITEȘTE ȘI. Prețul colosal cu care se vinde o bancnotă de 100 de lei cu chipul lui Bălcescu. O adevărată avere

Aici întreaga comunitate își dă întâlnire dar și persoane din alte localități care vin special să se distreze la cote maxime, alături de prieteni, rude, vecini, etc. De câțiva ani mulți bucureșteni au ales să își cumpere locuințe la Poienarii de Muscel.

CITEȘTE ȘI. Când pică Paștele în 2025? Se întâmplă acest lucru, numai o dată la 10 ani!

Lumeee, lumeee are loc vestita serbare câmpenească – Urcă oile la munte

Mulți dintre ei din cauza Pandemiei au ales să muncească de acasă, simțindu-se minunat în locuințele de la țară, mergând la Capitală doar pentru urgențe. Amfitrionul evenimentului așa cum ne-am obișnuit de-a lungul timpului va fi edilul Ion Banzea. Primarul care de-a lungul timpului a reușit să unească comunitatea prin aceste manifestări culturale, pline de tradiții și obiceiuri.

CITEȘTE ȘI. Când pică Paștele în 2025? Se întâmplă acest lucru, numai o dată la 10 ani!

Organizatorul evenimentului este Narcis Manole, iar prezentatorul Vali Mocanu. Distracția va fi întreținută până târziu în noapte de Robert Târnăveanu, Ilie Dură, Ionica Radu și trupa Record, Crinu Spătaru, Simona Stoica, Maria Gheorghițoiu, Mădălina Enaru, Ansamblul Folcloric Carpați, Alexia Rădici, Grupul Vocal Miorița, Grupul de Fluierași Ion Arsene, Taraful Rapsozii Muscelului.

CITEȘTE ȘI. Se dau 3.500 de lei în fiecare lună pentru aceste persoane!

Urmărește știrile Ziarului din Muscel și pe pagina de Facebook, pe grupul Cititorii Ziarului din Muscel, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp.

Ultimele Știri

Cei mai îndrăgiți într-un mega concert Delafun la restaurantul Curtea Veche din Câmpulung Muscel

Cei mai îndrăgiți într-un mega concert Delafun la restaurantul Curtea Veche din Câmpulung Muscel. Deschis recent în orașul de...

Alte știri din aceeași categorie