-3.2 C
Campulung Muscel
joi, 30 noiembrie, 2023

ALERTĂ. Minora nu a mai ajuns la școală

Alte Știri

ALERTĂ. Minora nu a mai ajuns la școală. Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Câmpulung desfășoară cercetări.

Familia a depus o sesizare referitoare la plecarea voluntară a numitei PUIU ANDRA ELENA, de 13 ani. Minora a plecat de la domiciliul său din Vlădești, către școala din aceeași localitate și nu a ajuns la orele de curs.

ALERTĂ. Semnalmente: aproximativ 1,60- 1,65 m înălțime, 55 de kg, constituție atletică, ochi negri, păr negru, de lungime medie, fața ovală.

ALERTĂ. Vestimentația la momentul plecării: blugi albaștri, bluză de culoare verde cu desen în zona pieptului, ghete negre cu șiret. Persoanele care pot oferi informații despre cea în cauză sunt rugate să anunţe Serviciul Unic de Urgenţă 112. Sau să ia legătura cu Poliția Municipiului Câmpulung, la telefon 0248 512 100.

Lista cu copiii dispăruți poți fi găsiți AICI. Din păcate sunt foarte mulți tineri care din anul 2005 nu au mai fost găsiți. Este înfiorător dacă deschizi această pagină a Poliției Române. Unde sunt acești minori? De nu au mai fost găsiți de atâția ani? Chiar nu au pe nimeni să îi caute?

Din 24 decembrie, poliţiştii au depistat 234 de persoane semnalate ca fiind dispărute, dintre care 144 de minori, potrivit sursei citate de Agerpres. De asemenea, au fost depistate 63 de persoane urmărite în temeiul legii.

Dintre acestea, 56 aveau emise pe numele lor mandate de executare a pedepsei cu închisoarea. Cinci aveau mandate de arestare preventivă. O persoană avea emisă pe numele ei un mandat european de arestare. Și un cetăţean – o sentinţă de internare într-o unitate medicală de specialitate.

Aproape 300 de persoane dispărute sau pe numele cărora existau mandate emise de instanţele de judecată au fost depistate în ultima săptămână, potrivit unui comunicat al Poliţiei Române.

Citește mai mult la: Aproape 300 de persoane dispărute sau pe numele cărora existau mandate emise 

 

Ultimele Știri

Vestea grozavă a zilei. Pensionarii primesc „a 13-a pensie” în decembrie

Vestea grozavă a zilei. Pensionarii primesc „a 13-a pensie” în decembrie.  Cu ocazia Sărbătorilor de Iarnă din acest an...

Alte știri din aceeași categorie