13.5 C
Campulung Muscel
luni, 2 octombrie, 2023

DE LA CITITORI. Haita așteaptă trecătorii

Alte Știri

DE LA CITITORI. Haită de câini așteaptă trecătorii. Poți fi văzuți zilnic în cartierul Vișoi al Câmpulungului. Dacă mergi în altă zonă, dai de altă haită. Și tot așa. Orașul este plini de câini maidanezi și nu numai.

Spunem asta pentru că sunt și câini de rasă care sunt aruncați în stradă. Cei care îi cumpără și dau sute de euro pe ei, par nemulțumiți de costurile îngrijirii lor. Sau constată că au crescut mai mult decât și-au imaginat ei. Nici nu mai contează. Sunt nenumărate motive pentru a-i arunca în stradă.

DE LA CITITORI. Mai mult decât atât, câinii maidanezi sunt adus din alte localități. Tot pe principiul abandonului. Sunt lăsați de prin mașini la intersecții. Aceștia pot fi văzuți cum aleargă în derivă pentru a-și căuta stăpânii. Zile întregi, apoi își găsesc câte un prieten.

DE LA CITITORI. Mai sunt oameni miloși care le aruncă de pe la geamurile blocurilor, mâncare. Acest lucru îi deranjează și pe unii vecini. Mâncare ajunge pe spațiul verde unde se pot juca copiii. Iar acum multe spații sunt reabilitate prin cartiere. Apare în zonă granitul, iarba decorativă, arborii exotici. Parcă să vezi oase înșirate pe acest decor, nu dă bine la ochiul critic.

Ultimele Știri

Data până la care românii vor avea facturi mai mici la energie electrică şi gaze

Data până la care românii vor avea facturi mai mici la energie electrică şi gaze. Reprezentanţii Autorităţii Naţionale pentru...

Alte știri din aceeași categorie