-0.4 C
Campulung Muscel
duminică, 10 decembrie, 2023

Călin Popescu Tăriceanu în lacrimi la Câmpulung

Alte Știri

Călin Popescu Tăriceanu în lacrimi la Câmpulung. Fostul premier al României a venit pentru a-l conduce pe ultimul drum pe Florin Bivol. Înmormântarea a avut loc la biserica Valea Foii din Lerești la granița cu Câmpulungul.

Florin Bivol este strănepot al preotului Ionescu – ctitor și paroh. În cimitirul bisericii, Florin Bivol își va dormi somnul de veci.

Decesul lui Florin Bivol a șocat pe toată lumea. Vestea a dat-o fiul Eduard pe pagina de socializare a tatălui.

Sunt Eduard Bivol, fiul lui Florin Bivol, m-am conectat pe acest profil pentru a trimite un mesaj tuturor cunoscuților tatălui meu.

Din nefericire, tatal meu, Florin, a trecut in lumea cealalta, astăzi, 24/01/2023, la ora 04:00.

Eu, Fratele meu David, si mama mea, Alexandrina, ne rugăm ca Florin să se odihnească în pace, acesta este mesajul de pe contul de socializare al lui Florin Bivol.

Vestea tristă a serii! Florin Bivol ne-a părăsit!

Imediat anunțul a strâns sute de mesaje de condoleanțele! Majoritatea s-au arătat șocați! Florin Bivol a cochetat cu politica.

A strâns un capital de imagine aduci când l-a adus la Câmpulung pe Călin Popescu Tăriceanu declarându-se un apropiat al acestuia.

În anul 2020 a candidat la primăria Câmpulung pentru funcția de primar din partea Alde. A fost o cursă puternică cu mulți candidați în urma căreia a câștigat primăria Elena Lasconi.

Rezultatele alegerilor le găsiți Aici.

Pe plan local mai era implicat și în niște afaceri dar locuia la București. Florin Bivol avea doar 55 de ani! Era fiu al Muscelului. Crescut de părinți și bunici în spiritul respectului față de oameni. Față de tradiții, de istorie, de iubire a patriei și de locul natal.

Este strănepot al preotului Ionescu – ctitor și paroh al bisericii Valea Foii din Lerești.

Fondator al mișcării liberale din Câmpulung alături de membrii marcanți ai vremii precum Nicu Enescu, Radu Câmpeanu, Dan Amedeu Lăzărescu. A lucrat la Secția de Control Tehnic de Calitate a fabricii ARO.

Dumnezeu să-l ierte!

Condoleanțe familiei îndurerate! 

Articolul precedent
Articolul următor
Ultimele Știri

Locuitorii unei comune din Argeș, baricadați în case, din cauza unei mâini găsite, o bucată dintr-un cadavru uman!

Locuitorii unei comune din Argeș, baricadați în case, din cauza unei mâini găsite, o bucată dintr-un cadavru uman! O...

Alte știri din aceeași categorie