14.4 C
Campulung Muscel
sâmbătă, 3 iunie, 2023

Alina Gorghiu a dat o fugă azi la Câmpulung! A avut întâlnire la cafea

Alte Știri

Alina Gorghiu a dat o fugă azi la Câmpulung! A avut întâlnire la cafea. Frumos orașul de la poalele Mateiașului. Din ce în ce mai minunat pentru politicieni.

Și când te gândești că în urmă cu câțiva ani, Câmpulungul era tăiat de pe listă. Toți politicieni ajungeau undeva pe la Mihăești, o comună din Muscel, după care făceau stânga-împrejur.

Alina Gorghiu a dat o fugă azi la Câmpulung! A avut întâlnire la cafea

Noroc cu Elena Lasconi că a ales Câmpulung Muscel. Primarița a stârnit multe sentimente și emoții în sufletele câmpulungenilor. Și uite așa orașul a devenit interesant.

A stârnit competiție pentru ceilalți politicieni. Revenind la subiectul nostru, primul om din Senatul României a venit la cafea în orașul pălărierului Măgeanu.

S-a întâlnit fix cu nepotul acestuia, Norris, cunoscut pe plan local ca un iubitor al sportului pe patru roți și cu mulți cai putere.

Norris Măgeanu este un muscelean, get beget, ale cărui rădăcini sunt bine înfipte în plaiul Muscelelor.
Mama frumosului câmpulungean, artist plastic, Ligia Irimescu, o doamnă a orășelului lui Mușatescu, cunoscută în mediile artelor, dar și printre cadrele didactice.

Răzvan Măgeanu, tatăl lui Norris, profesor în urbea de la poalele Mateiașului.
Norris, a servit cafeaua cu Alina Gorghiu și au povestit timp de mai bine de o oră, despre trecutul și viitorul Câmpulungului.

“Cafea, cozonac, pască de la brutăria Dieter’s Bread din Câmpulung și povești frumoase cu un câmpulungean cu suflet mare, Norris Mageanu.
Le urăm sărbători fericite tuturor muscelenilor!”, mesajul care a apărut pe pagina din Facebook – PNL Câmpulung.

 

Ultimele Știri

Festivalul Covrigilor cu Ou. Cel mai delicios la cote maxime

Festivalul Covrigilor cu Ou. Cel mai delicios la cote maxime. Anul acesta durează 2 zile și este organizat de...

Alte știri din aceeași categorie