16.9 C
Campulung Muscel
sâmbătă, 18 mai, 2024

Andrei Dobrescu, alegerea de AUR pentru primăria din Câmpulung Muscel

Alte Știri

Andrei Dobrescu, alegerea de AUR pentru primăria din Câmpulung Muscel. După ce a preluat funcția de conducere a organizației locale unde a găsit doar 9 membrii și a ridicat-o în prezent la câteva sute, avocatul Andrei Dobrescu a mai trecut prin niște probe de foc. Pentru a obține această candidatură pentru primăria Câmpulung, a trecut prin mai multe interviuri cu oameni de specialitate din cadrul AUR. Se pare că singurul partid de opoziție din România – Alianța pentru Unirea Românilor au fost foarte stricți în privința celor care îi reprezintă pe plan local.

Mai multe echipe coordonate de Andrei Dobrescu au strâns semnături pentru alegerile europalamentare dar și pentru cele locale. Cei din AUR, tineri și vârstnici au mers pe străzile din Câmpulung dar au stat și la cortul amplasat lângă Muzeul Municipal din Câmpulung, aproape non-stop, făcând cu schimbul. De când a ajuns Andrei Dobrescu în fruntea Organizației AUR Câmpulung a reușit să construiască având organizație de Tineret și de Femei.

Andrei Dobrescu, alegerea de AUR pentru primăria din Câmpulung Muscel

Alegerea AUR pentru primăria Câmpulung înseamnă un tânăr avocat penalist din orașul de la poalele Mateiașului și cu experiență politică. A fost și un mandat consilier local, fiind la acea vreme cel mai tânăr din Consiliu Local. Andrei Dobrescu avea în 2008 când a depus jurământul de ales local, doar 27 de ani. Făcea parte din Organizația PDL Câmpulung și deținea funcția de vicepreședinte.

Andrei Dobrescu a intrat în politică în anul 2005, la acea vreme în partidul lui Theodor Stolojan. Apoi a ajuns în barca PDL după ce partidul lui dragă Stolo a fuzionat cu cel al lui Traian Băsescu. De aici și ascensiunea lui Andrei Dobrescu în legislativul primăriei Câmpulung.

Se pare că Andrei Dobrescu are planuri mari pentru oraș din AUR – singurul partid de opoziție din România. A mai avut propuneri și de la alte partide dar a refuzat. Se pare că surprizele se țin lanț în plan politic la Câmpulung. Organizația AUR Câmpulung are peste 500 de membri iar cu Andrei Dobrescu locomotivă politică cu siguranță numărul membrilor va crește de la o lună la alta.

Ca jurnaliști l-am prins pe Andrei Dobrescu în politică. Ziarul din Muscel are peste 12 ani vechime numai în format online. Deci, alegerile locale din 2024 ridică tineri politicieni din Câmpulung cu o carieră în spate. Mișto, asta!

Urmărește știrile Ziarului din Muscel și pe pagina de Facebook, pe grupul Cititorii Ziarului din Muscel, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp.

Ultimele Știri

Super oferta de Digi RCS-RDS România. Abonamente de 1,5 euro plus telefoane mișto

Super oferta de Digi RCS-RDS România. Abonamente de 1,5 euro plus telefoane mișto. Portează-te la DIGI cu mai multe...

Alte știri din aceeași categorie