16.9 C
Campulung Muscel
sâmbătă, 18 mai, 2024

Înmatricularea provizorie, preschimbarea permiselor de conducere se face cu mult shopping la Câmpulung Muscel

Alte Știri

Înmatricularea provizorie, preschimbarea permiselor de conducere se face cu mult shopping la Câmpulung Muscel. Prefectul județului Argeș, Radu Perianu a dat marea veste. Să sperăm că nu va fi doaar una de campanie. Așa s-a mai întâmplat în urmă cu câțiva ani cu Pașapoartele pe vremea lui Iani Popa. Dar și serviciile lui Perianu au făcut alba neagra în orașul de la poalele Mateiașului.

CITEȘTE ȘI. Decizie radicală în privința deșeurilor super periculoase de pe fosta platformă ARO din Câmpulung Muscel

Cică, pentru prima dată, oamenii din zonă nu vor mai veni la Pitești pentru aceste demersuri. De marți, 9 aprilie 2024, un punct secundar de Permise și Înmatriculări va funcționa în Câmpulung. Până acum, aici se făceau activități de preluare acte, se arată în comunicatul de presă.

Înmatricularea provizorie, preschimbarea permiselor de conducere se face cu mult shopping la Câmpulung Muscel

De marți, câmpulungenii și locuitorii comunelor din zonă vor putea face la Câmpulung înmatricularea provizorie a autoturismelor și preschimbarea permiselor, fără să mai vină la Pitești. Așadar, persoanele care vor dori înmatricularea vor veni cu actele necesare și vor pleca cu numere provizorii, după toate demersurile făcute de polițiști.

CITEȘTE ȘI. Se deschide noul supermarket PENNY din Câmpulung Muscel. Se fac angajări pe bandă rulantă

Până acum, actele erau preluate de polițiști, aduse la Pitești pentru a fi implementate în sistem, iar oamenii primeau numerele roșii, marțea sau joia, în funcție de ziua în care depuneau hârtiile.

CITEȘTE ȘI. Data când se va deschide cel mai imens Mall din Argeș. Se învârte după soare!

Preschimbarea permiselor se va face pe loc. La Câmpulung, polițiștii vor avea posibilitatea, de acum, să facă tot ceea ce fac la Pitești. Vor prelua hârtiile, vor face fotografiile necesare și vor elibera dovada necesară circulației până în momentul în care posesorul va primi acasă noul permis de conducere, se mai arată în comunicatul de presă.

Urmărește știrile Ziarului din Muscel și pe pagina de Facebook, pe grupul Cititorii Ziarului din Muscel, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp.

Ultimele Știri

Super oferta de Digi RCS-RDS România. Abonamente de 1,5 euro plus telefoane mișto

Super oferta de Digi RCS-RDS România. Abonamente de 1,5 euro plus telefoane mișto. Portează-te la DIGI cu mai multe...

Alte știri din aceeași categorie