11.1 C
Campulung Muscel
marți, 21 mai, 2024

Angajări pe bandă rulantă. 650 de locuri de muncă la o nouă fabrică

Alte Știri

Angajări pe bandă rulantă. 650 de locuri de muncă la o nouă fabrică. În câteva luni, în județul Argeș se deschide o a doua fabrică pe raza comunei Dârmănești.

Este vorba despre compania internațională „Beycelick Gestamp”, specializată în proiectarea, dezvoltarea și fabricarea de componente auto.

Angajări pe bandă rulantă. 650 de locuri de muncă la o nouă fabrică

Se vor crea astfel peste 650 de noi locuri de muncă, pentru care sunt așteptați să aplice cetățeni din zonă dar și din localitățile învecinate.

Puteți citi articolele ziaruldinmuscel.ro în Google News și Google Discover (pe mobil și desktop).

„Fac un apel în acest sens la colegii primari din zonă – Mioveni, Micești, Coșești, Pietroșani, Domnești, Vlădești, Stâlpeni, etc, să disemineze această informație către cetățenii din aceste comune.

Este o bună oportunitate pentru cei care se califică în meseriile solicitate de către acest angajator.

Să lucreze într-o firmă recunoscută la nivel internațional, într-un mediu cu adevărat profesionist. Angajatorul asigură transport gratuit către și de la locul de muncă precum și alte beneficii”, spune Emilian Ciolan, primarul din Dârmănești.

Gestamp Beycelik Romania este o companie multinațională din industria automotive, care operează într-o zonă închisă dem² din apropierea orașului Pitesti, România.

Aici se produc piese presate și componente sudate din tablă
Suntem în continuă dezvoltare, alături de o echipă dinamică și pasionată de această activitate.

Ultimele Știri

Șoc și groază. Care este pensia minimă în România?

Șoc și groază. Care este pensia minimă în România? De la 1 ianuarie 2024, indemnizația socială pentru pensionari este...

Alte știri din aceeași categorie