22.9 C
Campulung Muscel
joi, 18 iulie, 2024

Saturn în Pești din 7 martie 2023. Impact major asupra tuturor zodiilor

Alte Știri

Saturn în Pești din 7 martie 2023. Impact major asupra tuturor zodiilor. Tranzitul va dura până în 2025. Ne va aduce provocări, lecții karmice, schimbări majore care ne vor pune față în față cu realitatea.

Saturn, planeta limitărilor și a lecțiilor de viață, își începe tranzitul în zodia Pești în data de 7 martie 2023. Va rămâne acolo până pe 24 mai 2025.

Apoi, va reveni din 1 septembrie 2025 până pe 13 februarie 2026, înainte de a-și lua rămas bun de la ultimul semn al zodiacului pentru următoarele câteva decenii. Urmează o perioadă de trei ani plină de provocări. Iată ce schimbări ne aduce, potrivit stylecaster.com.

Puteți citi articolele ziaruldinmuscel.ro în Google News și Google Discover (pe mobil și desktop).

Tranzitul lui Saturn în Pești Cum ne influențează

Călătoria recentă a lui Saturn prin Vărsător a început în martie 2020 și a coincis în mod notabil cu începutul unei situații de urgență de sănătate la nivel global.

Intrarea sa în semnul spiritual al Peștilor marchează inevitabil o nouă eră. Energia acestei zodii este profund conectată cu domeniile emoțiilor, viselor și misticismului.

În următorii ani, Saturn ne va îndemna să ne confruntăm pe deplin cu sentimentele noastre, astfel încât să putem evolua. Această tranziție ne va încuraja să renunțăm la mecanismele de apărare și să găsim putere în vulnerabilitatea noastră. De asemenea, ne va ajuta să depășim superficialitatea și să intrăm în contact cu ceva mai profund.

Saturn în Pești din 7 martie 2023. Impact major asupra tuturor zodiilor

Saturn intră în Pești va fi un tranzit provocator, dar care ne poate aduce și multe beneficii. Vine cu obstacole, limitări, restricții, întârzieri, dar ne învață să fim mai puternici și ne ajută să evoluăm.

Aceste lecții de viață se vor manifesta în toate domeniile pe care zodia Pești le guvernează. Printre acestea se numără spiritualitate, creativitate, vindecare, sănătate mintală, inconștient.

Vom primi informații prețioase despre frică, anxietate și dependențe în perioada următoare. Va fi un moment bun pentru a ne elibera de lucrurile toxice din viața noastră, care ne blochează evoluția. Saturn în Pești ne trezește la realitate.

Iată cu te influențează acest tranzit important, în funcție de zodie.

Zodia Berbec

În următorii ani, Saturn în Pești își propune să te ajute să îți dezvolți intuiția prin îndreptarea atenției spre interior. Indiferent dacă îți dai seama conștient sau nu, finalizezi niște cicluri karmice majore și te cureți de bagajele emoționale.

Aceasta este o muncă interioară profundă. S-ar putea să îți fie dificil să verbalizezi schimbările subtile pe care le vei simți în interiorul sufletului tău. Este important să lucrezi cu ele, fie pe cont propriu, fie cu ajutorul unui terapeut, pentru că îți pot da o forță nemaipomenită.

Concentrează-te pe prioritizarea și protejarea liniștii tale interioare, chiar și atunci când viața se desfășoară la viteză maximă. Citeşte în continuarea AICI.

 

Ultimele Știri

Cât costă un mic și o bere la zilele caniculare ale Câmpulungului din Muscel? Se face baie în spumă

Cât costă un mic și o bere la zilele caniculare ale Câmpulungului din Muscel? Se face baie în spumă....

Alte știri din aceeași categorie