13.5 C
Campulung Muscel
duminică, 28 mai, 2023

Angajări pe bandă rulantă la o nouă fabrică foarte importantă

Alte Știri

Angajări pe bandă rulantă la o nouă fabrică foarte importantă.

Familia italiană Nusco vrea ca anul viitor să inaugureze o nouă fabrică de uși în nordul Capitalei.

Astfel, producția Pinum de pe platforma Pipera va fi mutată în noua fabrică. În plus, același investitor, după finalizarea investiției își propune să înceapă și construcția unei noi fabrici de tâmplărie termoizolantă.

De asemenea, italienii se gândesc să își deschidă și o reprezentanță permanentă în Algeria, după cum spune Francesco Curcio, directorul general executiv al Pinum Doors&Windows.

Angajări pe bandă rulantă la o nouă fabrică foarte importantă

Familia Nusco este prezentă pe piața din România încă din anii `90 prin achiziția fostei fabrici de prelucrare a lemnului din Pipera.

Aceasta a fost transformată îm producătorul de uși și ferestre Pinum. În prezent, fabrica se pregătește să intre în procedura de mutare, pentru a face loc complexului imobiliar Nusco City.

Mutarea fabricii Pinum se face după un an cu vânzări record de peste 22 milioane de euro, ceea ce înseamnă o creștere cu 30% față de afacerile raportate în 2021 și cel mai ridicat din ultimii 10 ani.

„Sectorul de uși și ferestre s-a confruntat cu numeroase probleme de factură economică în ultimii ani. Pandemia a lăsat în urma ei numeroase semne de întrebare în zona economică la nivel mondial.

Spre exemplu, inflația, ROBOR-ul și teama de recesiune au speriat românii din a mai investi în aceeași proporție ca în anii precedenți.

Un alt exemplu relevant este războiului din Ucraina care a dus la creșteri neașteptat de mari în transportul produselor. De altfel, prețul la energie a crescut și el exponențial.

Cu toate acestea, Pinum nu a avut o creștere decât de 5% la lista de prețuri în 2022.

Suntem printre puținele companii din Romania care și-au onorat contractele așa cum au fost semnate de la bun început”, a declarat Francesco Curcio, directorul general executiv al Pinum Doors&Windows, potrivit profit.ro.

Continuarea o găsiți AICI.

Ultimele Știri

Câmpulungul luat la pas de mascați și procurori. Dubele au împânzit orașul!

Câmpulungul luat la pas de mascați și procurori. Dubele au împânzit orașul! Joi, când creştinii ortodocşi sărbătoreau Înălţarea Domnului...

Alte știri din aceeași categorie