11.9 C
Campulung Muscel
luni, 26 februarie, 2024

Anul 2024 va debuta pentru administrația locală din Bughea de Jos cu două mari licitații în derulare

Alte Știri

Anul 2024 va debuta pentru administrația locală din Bughea de Jos cu două mari licitații în derulare.

Este vorba de cele două proiecte de amploare care vizează dezvoltarea infrastructurii: introducerea canalizării și modernizarea infrastructurii rutiere – 5 km de drumuri și construirea unui pod, ambele derulate cu finanțare guvernamentală prin Programul „Anghel Saligny”.

”La drumuri suntem deja în faza de achiziție a lucrărilor, în timp ce la canalizare pregătim caietul de sarcini. Ne așteaptă un an dificil, dar benefic în plan investițional. În mod clar, cele două proiecte vor fi demarate fizic anul viitor, ceea ce va însemna un pas extrem de important în dezvoltarea localității”, a declarat primarul Ion Tănăsescu pentru viatasatului.ro.
Acum aveți platforma la îndemână pentru ca anunțul dumneavoastră să apară în ziarul nostru. Puteți stabili singuri, durata apariției. E interesant nu? Trebuie doar să intrați pe ziaruldinmuscel.ro, la rubrica MICA PUBLICITATE, apoi să vă adăugați anunțul cu doar 3 lei.

Anul 2024 va debuta pentru administrația locală din Bughea de Jos cu două mari licitații în derulare

Cetățenii din localitate se vor bucura cu ocazia Sărbătorilor de iarnă de un iluminat public festiv. ”Avem de anii trecuți ornamente și podoabe care vor aduce un pic de bucurie celor mari, dar mai ales celor mici. Încheiem anul cu multe obiective realizate și cu proiecte de viitor importante, așa că este un prilej bun să ne bucurăm împreună”, a mai spus edilul șef din Bughea de Jos.
Sfintele Sărbători să vă aducă sănătate, pace în suflet, bucurii trăite alături de cei dragi, iar Anul ce vine, prosperitate pentru dumneavoastră și familiile dumneavoastră. 
Crăciun fericit! La mulți ani!
Primăria și Consiliul Local Bughea de Jos
Primar, Ion Tănăsescu
Ultimele Știri

VIDEO. Primărița Elena Lasconi în lacrimi, până a rămas fără machiaj. E rău să fii femeie

VIDEO. Primărița Elena Lasconi în lacrimi, până a rămas fără machiaj. E rău să fii femeie. Imagini şi momente...

Alte știri din aceeași categorie