a href="http://www.trafic.ro/statistici/ziaruldinmuscel.ro">ziaruldinmuscel.ro

14.6 C
Campulung Muscel
duminică, 26 martie, 2023

Anunț important. Legat de instalațiile de apă

Alte Știri

Anunț important. Legat de instalațiile de apă din Muscel. Edilul C.G.A ne-a remis la redacție un comunicat de presă. Acesta face referire la măsurile de protejare a instalaţiilor de apă împoriva îngheţului.

Anunț important. Așadar mare atenție. Mai ales că temperaturile au scăzut foarte mult în termometre. Știți că orașul Câmpulung are cea mai bătrână rețea de apă din țară. Vechimea conductelor sunt după anii 1900. Riscul ca acestea să fie distruse de îngheț este iminent!

Legat de instalațiile de apă din Muscel. Având în vedere faptul că s-au anunțat temperaturi foarte scăzute, rugăm abonații să ia măsuri pentru protejarea instalațiilor de apă și a căminelor de apometru. Pentru aceasta, vă sugerăm:

· căminele de apometru trebuie să fie prevăzute cu capac, de preferinţă căptuşit cu polistiren;

Anunț important. Legat de instalațiile de apă din Muscel

· în lipsa capacului, apometrul trebuie să fie înfăşurat cu straturi succesive de folie de polietilenă, astfel încât să se asigure o pernă de aer care să protejeze termic;

· abonaţii care nu sunt contorizaţi sunt rugaţi insistent să nu lase cişmelele deschise. Ca soluţie împotriva îngheţului, ci să le protejeze, exact ca în cazul apometrului. Sau să facă golirea acestora, dacă nu sunt de strictă necesitate;

Anunț important. Legat de instalațiile de apă din Muscel

· este indicat să verificaţi starea apometrului, astfel încât să evitaţi eventuale pierderi produse prin îngheţul acestuia.

Riscaţi ca o pierdere nedetectată la timp să vă încarce factura, pentru că apometrul este ultima componentă a reţelei publice şi intră în sarcina dumneavoastră protejarea acestuia.

· închiderea cu folie PVC a ferestrelor subsolurilor, pentru a nu mai permite circulația aerului rece;

· izolarea conductelor amplasate în zonele pereților exteriori ai clădirilor.

Așadar mare atenție. Mai ales că temperaturile au scăzut foarte mult în termometre. Știți că orașul Câmpulung are cea mai bătrână rețea de apă din țară. Vechimea conductelor sunt după anii 1900. Riscul ca acestea să fie distruse de îngheț este iminent!

Ultimele Știri

Cauți un job șmecher! ANAF scoate la concurs 100 de locuri de muncă

Cauți un job șmecher! ANAF scoate la concurs 100 de locuri de muncă. Conform anunțului publicat de ANAF, pe lista...

Alte știri din aceeași categorie