5.2 C
Campulung Muscel
miercuri, 21 februarie, 2024

Anunț important pentru elevii și studenții care primesc pensie de urmaș!

Alte Știri

Pentru evitarea suspendării din plată a pensiilor de urmaș, este obligatorie depunerea adeverinței de elev/student, la Casa Județeană de Pensii Argeș, la următoarele termene:

  • pentru copiii care au vârsta peste 16 ani și urmează o formă de învățământ (liceu zi/seral sau școală postliceală), adeverință de elev eliberată după începerea anului școlar 2016 – 2017 va fi depusă până la data de 30 septembrie 2016.
  • pentru studenți, adeverința eliberată de unitatea de învățământ după începerea anului universitar 2016 – 2017 va fi depusa până la data de 6 octombrie 2016.
  • pentru copiii care împlinesc vârsta de 16 ani în anul scolar 2016-2017, adeverința de elev (eliberată de unitatea de învățământ în luna în care copilul urmaș a împlinit 16 ani) va fi depusă în luna în care copilul urmaș a împlinit 16 ani.

Adeverința va fi însoțită de un cupon de pensie și copia actului de identitate a copilului urmaș sau a tutorelui, unde este cazul. În cazul nerespectării termenelor de mai sus pentru depunerea actelor, pensiile se vor suspenda cu data de 1 octombrie 2016, reluarea în plată urmând să se facă în luna următoare prezentării documentelor solicitate, cu acordarea retroactivă a drepturilor suspendate.

Ultimele Știri

Surprize, surprize. Pe cine vor să cucerească PSD-iștii pentru funcția de primar la Câmpulung Muscel

Surprize, surprize. Pe cine vor să cucerească PSD-iștii pentru funcția de primar la Câmpulung Muscel. Adrian Bughiu, numit și...

Alte știri din aceeași categorie