21.3 C
Campulung Muscel
joi, 30 mai, 2024

Anunţ oficial, ce bugetari primesc banii de la Stat pe card până pe 31 mai

Alte Știri

Anunţ oficial, ce bugetari primesc banii de la Stat pe card până pe 31 mai. Profesorii, dar și personalul nedidactic vor primii banii pentru voucherele de vacanță până pe 31 mai.

Pentru anul 2023 suma este de 1.450 de lei, impozabilă. Personalul din învățământ va primi vouchere de vacanță și în următorii 4 ani. Voucherele vor fi emise doar pe suport electronic, la fel ca anul trecut.

Anunţ oficial, ce bugetari primesc banii de la Stat pe card până pe 31 mai

Acestea au o perioadă de valabilitate de un an de la data alimentării suportului electronic, fără a se înțelege că aceasta este perioada de valabilitate a suportului.

Este interzisă utilizarea voucherelor pentru achiziționarea altor servicii. Comercializarea voucherelor de vacanță în schimbul unor sume de bani este și ea interzisă.

Odată ce a primit voucherele de la angajator, beneficiarul alege agenția, hotelul, pensiunea sau unitatea de cazare unde dorește să meargă în vacanță. Verifică, apoi, dacă unitatea aleasă este pe lista partenerilor emitentului voucherelor de vacanță pe care le-a primit.

Beneficiarul merge apoi la hotel/pensiune/agenție, etc. și plătește pur și simplu cu voucherele. Valoarea totală este de 1450 de lei. Filele au valori de 50 sau de 100 de lei. Continuarea o găsiți AICI.

Ultimele Știri

Se închide Poșta din centrul Câmpulungului. Ce se va întâmpla cu serviciile acestui oficiu poștal?

Se închide Poșta din centrul Câmpulungului. Ce se va întâmpla cu serviciile acestui oficiu poștal? Din 2018, încoace angajații...

Alte știri din aceeași categorie