35.2 C
Campulung Muscel
marți, 16 iulie, 2024

Ce se întâmplă cu pensiile în luna Iunie. Nici băncile nu vor lucra

Alte Știri

Ce se întâmplă cu pensiile în luna Iunie. Nici băncile nu vor lucra.

Casa Națională de Pensii a purtat discuții cu Poșta Română pentru plata pensiilor în luna iunie. Totul în contextul în care sunt mai multe zile libere. Astfel, postașii vor avea un program special, așa încât banii să ajungă la pensionari.

Deși bugetarii vor beneficia de o nouă minivacanță în intervalul 1 – 5 iunie, după ce guvenanții au stabilit ca vineri, 2 iunie, să fie zi liberă nelucrătoare, poștașii vor lucra pe 2 iunie.

Ce se întâmplă cu pensiile în luna Iunie. Nici băncile nu vor lucra

„Noi avem convenție încheiată între CNPP si Compania Națională Poșta Română în care sunt stipulați foarte clar termenii atât de plată. Cât și de distribuire a pensiilor. Este o problemă la sfârșitul lunii mai și începutul lunii iunie privind acele zile libere.

Am vorbit personal cu șeful companiei Poșta Română. Ei vor lucra pe 2 iunie, vineri. Am primit asigurări că vor începe sa distribuie pensiile pe 2 iunie pentru acei beneficiari care au ales ca plata prin mandat poștal, urmând ca după data de 6 să intrăm în program normal” a declarat șeful Casei Naționale de Pensii, Daniel Baciu.

Șeful de la Casa Națională de Pensii a informat că până pe 15 iunie vor fi achitate toate pensiile.

„Noi, primele tranșe de bani le vom vira încă de la sfârșitul lunii mai să aibă cash să livreze pensiile începând cu data de 2 iunie, vineri.

Până pe data de 15 trebuie achitate toate pensiile pentru cei care au optat pentru plata pensiei prin mandat postal”, a mai spus Baciu.

Ultimele Știri

Cel mai tânăr prefect din România a ascultat problemele locuitorilor din Bughea de Jos

Cel mai tânăr prefect din România a ascultat problemele locuitorilor din Bughea de Jos. Prefectul Dragoș Predescu face vizite de...

Alte știri din aceeași categorie