16.8 C
Campulung Muscel
marți, 18 iunie, 2024

Aplicația din Revolut care muncește singură pentru datoriile tale

Alte Știri

Aplicația din Revolut care muncește singură pentru datoriile tale. Revolut a lansat o aplicație care le oferă românilor acces la un serviciu extern de calcul al taxelor și impozitelor și îi ajută să piardă mai puțin timp cu aceste activități.

Revolut a încheiat un parteneriat cu Koinly, o platformă cu renume în domeniu. Cea care îi va ajuta pe clienții români să calculeze mult mai ușor impozitele datorate. Și să piardă mai puțin timp cu aceste activități, care, de obicei, sunt realizate manual.

Acum aveți platforma la îndemână pentru ca anunțul dumneavoastră să apară în ziarul nostru. Puteți stabili singuri, durata apariției. E interesant nu? Trebuie doar să intrați pe ziaruldinmuscel.ro, la rubrica MICA PUBLICITATE, apoi să vă adăugați anunțul cu doar 3 lei.

Aplicația din Revolut care muncește singură pentru datoriile tale

În prezent, clienții Revolut pot tranzacționa peste 100 de criptomonede și 12 Colecții Cripto, direct din aplicație. Sau își pot îmbunătăți cunoștințele despre token-uri cu ajutorul cursurilor Learn & Earn.

Accesul la acest serviciu extern de calcul al taxelor și impozitelor datorate pentru veniturile din criptomonede va completa oferta Revolut către milioane de clienți, la nivel mondial.

Pentru utilizatori, principalul avantaj este rapiditatea cu care se pot genera rapoartele pentru a se stabili nivelul impozitului.

Și posibilitatea de a avea rapoarte integrate care să analizeze și tranzacțiile realizate prin alte platforme. Partenerul ales are expertiză în realizarea de rapoarte care acoperă tranzacții cu peste 1.700 de tokenuri. Peste 170 de blockchain-uri, 100 de wallet-uri și este disponibil în 24 de piețe.

Acum aveți platforma la îndemână pentru ca anunțul dumneavoastră să apară în ziarul nostru. Puteți stabili singuri, durata apariției. E interesant nu? Trebuie doar să intrați pe ziaruldinmuscel.ro, la rubrica MICA PUBLICITATE, apoi să vă adăugați anunțul cu doar 3 lei.

Serviciul poate fi accesat din secțiunea Criptomonede a aplicației. Clientul trebuie să apese pe link-ul către platforma Koinly și să se înregistreze, utilizând SSO (Single Sign-On).

După sincronizarea tranzacțiilor realizate cu Revolut, clientul va putea să verifice tranzacțiile identificate și raportate. Va fi și informat în legătură cu prețul final al raportului.

Prețul variază în funcție de numărul de tranzacții cu criptomonede realizate de client atât în platforma Revolut, cât și în celelalte platforme selectate de client.

Și i se aplică un discount care poate ajunge până la 60%. După ce se achită serviciul, clientul poate să descarce raportului și să îl atașeze.

Sau să îl integreze în declarația de impunere. Conform legislației valabile în domeniul fiscal în piața unde clientul trebuie să achite impozitul pe veniturile realizate.

Mazen Eljundi, Global Head of Business Criptomonede la Revolut a declarat:

„Completarea declarațiilor și a documentelor pentru plata impozitului datorat pe veniturile realizate din criptomonede sau alte active digitale este o bătaie de cap pentru mulți clienți.

Noi am căutat o soluție cu care să identifice mai ușor tranzacțiile cu cripto. Să le consolideze și să genereze un raport în doar câteva minute.

Suntem încrezători că noul serviciu oferit clienților prin intermediul parteneriatului cu Koinly va face ca această activitate obligatorie să devină mai ușoară, mai puțin stresantă și mai accesibilă.

Vrem să fim cel mai responsabil furnizor de servicii de tranzacționare a criptomonedelor, să îi ajutăm pe clienți să aibă acces la soluțiile Web3.

Și să contribuim la dezvoltarea sustenabilă a industriei. În acord cu prevederile legale. Încurajarea respectării legislației este în centrul activităților noastre.

Și de aceea considerăm că această ofertă este un important pas înainte făcut de Revolut pentru a-i sprijini pe clienți să se conformeze obligațiilor fiscale”.

Ultimele Știri

PSD la Câmpulung se menține ca în 2020, în Consiliu Local. Nu a câștigat, nici nu a pierdut

PSD la Câmpulung se menține ca în 2020, în Consiliu Local. Nu a câștigat, nici nu a pierdut. După...

Alte știri din aceeași categorie