15.2 C
Campulung Muscel
duminică, 11 iunie, 2023

REȚETE DIN CAIETELE BUNICII. Ingredientul secret ca să-ți iasă pandișpanul demențial

Alte Știri

REȚETE DIN CAIETELE BUNICII. Ingredientul secret ca să-ți iasă pandișpanul demențial. Ai în coșul cu fructe câteva banane prea coapte și nu ai chef să le mănânci și nu știi ce să faci cu ele? Ei bine, cu această rețetă poți transforma acele banane într-o prăjitură extrem de pufoasă, umedă și delicioasă.

O rețetă de neratat cu ingrediente pe care le ai deja acasă. În plus, o poți îmbogăți cu mai multă ciocolată și se prepară ușor dacă lași mixerul să-și facă treaba.

Acum aveți platforma la îndemână pentru ca anunțul dumneavoastră să apară în ziarul nostru. Puteți stabili singuri, durata apariției. E interesant nu? Trebuie doar să intrați pe ziaruldinmuscel.ro, la rubrica MICA PUBLICITATE, apoi să vă adăugați anunțul cu doar 3 lei.

Vrem să vă învățăm cum să faceți un pandișpan pufos cu banane și ciocolată. Să gătim!

Pandișpan cu banane si ciocolată – Ingrediente

– 190 de grame de banane (2 bucăți)

– 50 de grame de unt

– 2 ouă

– 50 de grame de lapte (poate fi și lapte vegetal)

– 80 de grame de zahăr

– 145 grame de făină

– 2 grame de praf de copt

– 10 grame de cacao pudră.

Pandișpan cu banane si ciocolată – Mod de preparare

Începeți prin a pune ouăle și zahărul în bolul mixerului. Bateți bine, până când se vede un amestec aerisit de culoare galbenă. Aproape albicioasă, iar atunci când ridici puțin cu spatula, rămâne urma pe care o lasă pentru câteva secunde.

Zdrobiți bananele până obțineți un piure și adăugați laptele.

Sfat: Dacă bananele nu sunt încă coapte, le puteți coace în coajă la 180°C până când se simt moale la atingere (nu vă faceți griji, pielea se va înnegri).

Acum aveți platforma la îndemână pentru ca anunțul dumneavoastră să apară în ziarul nostru. Puteți stabili singuri, durata apariției. E interesant nu? Trebuie doar să intrați pe ziaruldinmuscel.ro, la rubrica MICA PUBLICITATE, apoi să vă adăugați anunțul cu doar 3 lei.

Adăugați acest piure de banane și lapte la ouă. Se amestecă la viteză mică sau se încorporează manual.

În continuare, topim untul și, fără să fie prea fierbinte, turnăm peste amestecul anterior. Bateți din nou la viteză mică sau folosind telul.

REȚETE DIN CAIETELE BUNICII. Ingredientul secret ca să-ți iasă pandișpanul demențial

Într-un alt bol cerneți toate ingredientele uscate: făina, cacao, praful de copt și un praf de sare.

Truc: puteți aroma acest pandișpan și mai mult, adăugând scorțișoară, cuișoare toate în pudră și cernându-le cu restul ingredientelor uscate.

Cerne toate aceste ingrediente uscate peste vasul cu amestecul de banane din nou și folosește o spatulă de cauciuc pentru a integra într-un mod învăluitor.

Această dublă cernere va avea ca rezultat un pandișpan mai pufos, în timp ce mișcările de încercuire care sunt blânde (întoarcerea vasului și mișcarea spatulei în sus și în jos) păstrează aerul conținut în ou.

Sfat: în acest moment puteți adăuga fulgi de ciocolată și/sau nuci prăjite și tocate.

Cand aluatul nu are cocoloașe, turnați-l într-o formă de chec, unsă în prealabil cu unt, cu hârtie de copt pe bază sau înfainată. Întindeți aluatul cu spatula cât mai uniform posibil pentru că va crește la cuptor așa cum este.

Coaceți la 180 de grade timp de 25 de minute sau până când trece testul scobitorii.

Când pandișpanul este copt, scoatem din cuptor și lăsăm să se răcească. Apoi, scoateți forma, îndepărtați hârtia de pergament și decorați.

Poftă bună!

Ultimele Știri

Unde trebuie să vă adresaţi dacă nu aţi primit cardurile sau dacă nu au fost încărcate

Unde trebuie să vă adresaţi dacă nu aţi primit cardurile sau dacă nu au fost încărcate. Autorităţile vin cu răspunsuri...

Alte știri din aceeași categorie