26.7 C
Campulung Muscel
luni, 17 iunie, 2024

Mașina livrată de curier. E cea mai ieftină din lume

Alte Știri

Mașina livrată de curier. E cea mai ieftină din lume. Mașinile electrice par a fi în acest moment direcția către care evoluează industria auto la nivel mondial.

Odată cu încălzirea globală, reglementările care duc gradual la dispariția automobilelor care au motoare cu combustie internă, dar și cele mai noi evoluții din domeniu, competiția din domeniu devine din ce în ce mai acerbă.

Producători concurează între ei pentru a scoate pe piață modele cu o autonomie mai mare și care costă mai puțin. O companie din China reușește să ofere cea mai ieftină mașină electrică din lume. Această poate fi comandată online și ajunge la cumpărător într-o cutie, conform El Motor.

Producătorii asiatici fac progrese impresionante semnificativ în domeniul mașinilor electrice. În plus, experții susțin că ei modele pentru din toate categoriile de automobile cu prețuri mai competitive decât cele ale rivalilor occidentali.

Acesta este cazul firmei Changli, specializată în fabricarea de vehicule ușoare și piese de schimb, care oferă unul dintre modelele sale la un preț neobișnuit de mic.

Este vorba despre un vehicul urban mic, cu 100% mecanică electrică, de numai 2,4 metri lungime, dar capabil să transporte trei persoane, inclusiv șoferul.

Modelul S1-Pro este conceput pentru a călători pe distanțe scurte, iar în China este folosit în principal ca taxi în orașe. Modelul poate fi cumpărat de pe Alibaba, platforma de cumpărături online, la un preț de numai 1.025 de euro. Prețul poate scădea și mai mult, asta dacă cineva decide să comande mai multe unități.

Astfel, Changli aplică reduceri care aduc prețul la aproximativ 903 de euro la cursul de schimb actual. Aceste cifre fac din S1-Pro cea mai ieftină mașină din lume, atât în cazul automobilelor electrice și cu combustie internă. Continuarea o găsiți AICI.

Ultimele Știri

Pământul “se topește” la Câmpulung Muscel. Ce trebuie să facă oamenii urgent

Pământul "se topește" la Câmpulung Muscel. Ce trebuie să facă oamenii urgent. Având în vedere perioada caniculară preconizată, respectiv...

Alte știri din aceeași categorie