1.9 C
Campulung Muscel
miercuri, 28 februarie, 2024

Arborii din Câmpulung Muscel au ajuns pericol public. Pică ca popicele

Alte Știri

Arborii din Câmpulung Muscel au ajuns pericol public. Pică ca popicele. Locatarii blocului D5 din cartierul câmpulungean Grui, s-au îngrozit când au văzut cum o plută din imediata apropiere a blocului, se rupe și cade peste balcoanele lor. În cădere, pluta a rupt și un stâlp de electricitate.

Pagubele produse sunt însemnate, însă din fericire, nu s-au înregistrat victime omenești.
”Pluta asta nu e singurul pericol. Mai sunt și alți copaci care se pot rupe și pot distruge multe în cădere. Aici a mai căzut un copac peste o mașină. Sunt vreo două luni cred de atunci. Serviciul ADP al primăriei nu mai are salariați sau ce se întâmplă?

Arborii din Câmpulung Muscel au ajuns pericol public. Pică ca popicele

Nu le pasă de oameni? Primărița știe? Love pe Facebook, realitatea e alta! Să îi pună la muncă, să vină să elimine pericolele din teren. Ne-am săturat să tot așteptăm nimic! Vin alegerile și atunci o să facem ce trebuie. Când a venit a zis că face și drege. A dărâmat garajele, acum să trimită leneșii ăia să defrișeze tot ce e îmbătrânit și uscat. La asemenea situații se îndepărtează fără acord de la Ocolul Silvic.”, spune un locatar al blocului.

În cartierul Grui s-au deplasat pompierii Detașamentului din Câmpulung pentru a degaja zona și reprezentanții CEZ pentru a remedia avaria.
O situație similară este și în centrul municipiului, lângă Clubul ARO. Un cetățean a sunat la 112 pentru că un brad a început să se lase spre Casa de Cultură și amenință spațiile comerciale de la parter.

Zona a fost izolată de polițiștii de la Locală, iar pompierii sosiți la fața locului au spus că nu pot interveni fără acordul Ocolului Silvic Câmpulung.
Oamenii spun că o solicitare în acest sens, ar fi fost trimisă la O.S. Câmpulung, însă la instituția în cauză nu se știe nimic.
Până când autoritățile se vor pune în mișcare, bradul va produce pagube materiale, sperăm să nu rănească sau și mai rău, vreo persoană.

Ultimele Știri

Argeș. Reținut pentru că a spart un magazin. După ce și-a luat ce a vrut a dat foc…

Argeș. Reținut pentru că a spart un magazin. După ce și-a luat ce a vrut a dat foc... Luni în...

Alte știri din aceeași categorie