13.5 C
Campulung Muscel
marți, 27 februarie, 2024

Zi istorică la Câmpulung. A fost înlocuit trenul groazei din 1937, de pe ruta București – Golești- Câmpulung

Alte Știri

Zi istorică la Câmpulung. A fost înlocuit trenul groazei din 1937, de pe ruta București – Golești- Câmpulung. Nici acest nu este prea actual, dar nici nu mai contează. Nu există grad de comparație. Trenul fabricat de Malaxa în perioada interbelică a fost înlocuit cu o Săgeată Albastră cu 70 de locuri din 2002.

Începând de azi, pe ruta București- Golești-Câmpulung, și retur, cu opriri în P.O. Schitu Golești și Halta Lăzărești circulă din nou, automotoarele Desiro Simens (Săgeata Albastră) recondiționate.

Sunt condiții bune de călătorie, confort, căldură, ambient, etc.

Zi istorică la Câmpulung. A fost înlocuit trenul groazei din 1937, de pe ruta București – Golești- Câmpulung

“A fost o munca de echipă pentru revenirea la normalitate și la condiții normale, decente de transport pe căile ferate în zona Muscel. Și dacă ne raportăm la echipa ca în jocul de fotbal într-un meci câștigător, trebuie evidențiate 3 posturi: căpitanul de echipa Alina Gorghiu, atacantul Norris Măgeanu și portarul Ion Popa.

Căpitanul care a coordonat din teren jocul, atacantul care a marcat și a presat mereu poarta Ministerului Transporturilor și portarul care a contracarat atacuri cum ar fi că relația feroviară nu ar fi profitabilă. Mă adresez studenților, pensionarilor, călătorilor din Schitu Golești, Poienarii de Muscel, Godeni, Mihăești să folosească mijlocul de transport cu noua garnitură de tren care oprește și în Schitu Golești”, a scris primarul de la Schitu Golești, Vasile Tudorel Miriță pe pagina sa de socializare.

Ultimele Știri

Argeș. Reținut pentru că a spart un magazin. După ce și-a luat ce a vrut a dat foc…

Argeș. Reținut pentru că a spart un magazin. După ce și-a luat ce a vrut a dat foc... Luni în...

Alte știri din aceeași categorie