23.5 C
Campulung Muscel
duminică, 24 septembrie, 2023

ARGEȘ. Din 4 stații GPL verificate, 3 au fost închise!

Alte Știri

ARGEȘ. Din 4 stații GPL verificate, 3 au fost închise!

În județul Argeș au fost constituite echipe mixte de control la operatorii economici și instituții publice care depozitează, transportă, distribuie, utilizează, comercializează carburanți, lubrifianți și produse derivate ale acestora, inclusiv gaz petrolier lichefiat. Din echipe fac parte reprezentanți a 11 instituții.

În prima zi de verificări, din 4 unități verificate, ISCIR a închis 3! Le lipseau mai multe documente, buletinele de verificare pentru instalațiile deținute erau neconforme, iar la una dintre stațiile GPL s-a schimbat deținătorul fără a se respecta obligația legală de a anunța instituțiile.

Acum aveți platforma la îndemână pentru ca anunțul dumneavoastră să apară în ziarul nostru. Puteți stabili singuri, durata apariției. E interesant nu? Trebuie doar să intrați pe ziaruldinmuscel.ro, la rubrica MICA PUBLICITATE, apoi să vă adăugați anunțul cu doar 3 lei.

ARGEȘ. Din 4 stații GPL verificate, 3 au fost închise!

Era nevoie de o verificare și avizare pentru noul deținător. La aceeași locație s-a constatat că nu există autorizație de securitate la incendiu, dar și exploatarea necorespunzătoare a echipamentelor electrice, de altfel, o problemă găsită de inspectorii ISU și la alte unități.

Două societăți comerciale verificate nu dețin autorizație de mediu.

Verificările sunt în desfășurare!

Ultimele Știri

Câți bani vor lua în plus la pensie cei cu venituri mici și foarte mici

Câți bani vor lua în plus la pensie cei cu venituri mici și foarte mici. Guvernul a decis majorarea...

Alte știri din aceeași categorie