16.9 C
Campulung Muscel
luni, 25 septembrie, 2023

Ce tragedie la Poliția Argeș! Toată lumea este în doliu!

Alte Știri

Ce tragedie la Poliția Argeș! Toată lumea este în doliu!

Joi, inima polițistului Mădălin Zamfir, a încetat să mai bată. La doar 37 de ani, acesta a plecat spre o lume mai bună. Mădălin a lăsat în urmă o familie minunată. Soția, și ea ofițer de poliție, și doi copilași.
Mădălin Zamfir era șeful Centrului Operațional Pitești.

Vestea este una cu adevărat șocantă pentru toți colegii săi polițiști, dar și pentru jurnaliștii care au lucrat în ultimii ani foarte intens și foarte bine cu acesta.
Mădălin a încetat din viață într-un spital din Brașov, unde se afla în stare critică, după ce săptămâna trecută a fost implicat într-un incident la Sătic, comuna Rucăr.

Ce tragedie la Poliția Argeș! Toată lumea este în doliu!

Mădălin a intrat după prietenul său într-o fosă septică, pentru a-l salva. Din nefericire, și pentru el a fost fatal.
Evenimentul s-a produs în 23 august. De la acea dată și până joi, 31 august, medicii au făcut tot ce e omenesc posibil pentru a-l salva pe tânărul polițist. Din păcate, pentru Mădălin, nu s-a mai putut face nimic. Inima sa a încetat să mai bată.

Absolvent al Academiei de Poliţie „Alexandru Ioan Cuza” în 2009 specializarea criminalistică, Mădălin Zamfir a lucrat până în 2012 la compartimentul expertize din cadrul Serviciului Criminalistic Dolj. Din 2012 până în 2014 a fost ofiţer în structura de ordine publică la Poliţia Costeşti, iar din 2014 a îndeplinit funcţia de purtător de cuvânt al poliţiei argeşene.

În noiembrie 2018, subcomisarul Mădălin Ionuţ Zamfir, purtător de cuvânt al Poliţiei Judeţene Argeş, a fost declarat câştigător al concursului organizat de IGPR pentru funcţia de şef birou Centru Operaţional din cadrul poliţiei argeşene, unde și-a îndeplinit sarcinile de serviciu, până acum în 2023, când a plecat la cele veșnice. Mădălin este căsătorit, soţia sa fiind tot ofiţer de poliţie şi este tată a doi copii.

Dumnezeu să-l odihnească în pace!

Ultimele Știri

Câți bani vor lua în plus la pensie cei cu venituri mici și foarte mici

Câți bani vor lua în plus la pensie cei cu venituri mici și foarte mici. Guvernul a decis majorarea...

Alte știri din aceeași categorie