19.1 C
Campulung Muscel
duminică, 19 mai, 2024

Argeșul are cel mai tânăr prefect din istoria județului. Doamnee câți ani are!

Alte Știri

Argeșul are cel mai tânăr prefect din istoria județului. Doamnee câți ani are! În ședința de Guvern de ieri au fost aprobate două hotărâri: una privind eliberarea lui Radu Perianu din funcția de prefect al județului Argeș și alta privind numirea lui Predescu Lucian-Dragoș în funcţia de prefect al județului Argeș.

Radu Perianu își înaintase, în urmă cu câteva zile, cererea de demisie, acesta urmând să candideze pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Argeș. În locul său a fost numit prefect al județului tânărul Dragoș Predescu, avocat de profesie.

Argeșul are cel mai tânăr prefect din istoria județului. Doamnee câți ani are!

Dragos Predescu, în vârstă de 28 de ani a ocupat funcția de directorul Cancelariei Prefectului, iar anterior a deținut și funcția de subprefect al județului Argeș.

Prefectul județului Argeș, Dragoș-Lucian Predescu, a depus astăzi jurământul. Ceremonia care s-a desfășurat prin videoconferință.

Dragoș-Lucian Predescu are 28 de ani, a absolvit Universitatea din București- Facultatea de Drept și a profesat avocatura. În 2021, a fost numit Subprefect al județului Argeș, iar din 2022, Director al Cancelariei Prefectului județului Argeș.

Dragoș-Lucian Predescu are 28 de ani și vrea să câștige încrederea generației tinere

Dragoș-Lucian Predescu, prefectul județului Argeș: “Vin cu bună-credință și încrezător că pot arăta că generația tânără poate face lucruri foarte bune dacă i se oferă șansa.

Îi mulțumesc pentru încredere Prefectului Radu Perianu! Am făcut o echipă foarte bună la Instituția Prefectului județului Argeș. Și experiența acestor ani o voi folosi pentru a lua cele mai bune decizii din noua poziție.

Îmi doresc să fiu un prefect deschis spre oameni, spre comunicare. Așa cum aș vrea să fie toate instituțiile publice. Voi continua proiectele Prefectului Radu Perianu”.

Urmărește știrile Ziarului din Muscel și pe pagina de Facebook, pe grupul Cititorii Ziarului din Muscel, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp.

Ultimele Știri

VIDEO. JUGUR e Acasă. Este locul sufletului meu. De aici fluierul a ajuns vedetă muzeul Brukenthal

VIDEO. JUGUR e Acasă. Este locul sufletului meu. De aici fluierul a ajuns vedetă muzeul Brukenthal. Autoritățile locale au...

Alte știri din aceeași categorie