19.1 C
Campulung Muscel
duminică, 19 mai, 2024

Argeșul pe primul loc. A devenit tradiție în comuna Hârtiești. Sute de câini se vor întrece în frumusețe!

Alte Știri

Argeșul pe primul loc. A devenit tradiție în comuna Hârtiești. Sute de câini se vor întrece în frumusețe! Primarul comunei Hârtiești, demonstrează de fiecare dată că se poate. Cosmin Ștefan, chiar este totul pentru comuna pe care o conduce de aproape 4 ani.

Ștefan nu a venit cu promisiuni, acest primar a venit cu realizări. Comuna Hârtiești, o comună frumoasă, a avut parte  de investiții, de bani care au venit în sprijinul comunității.

Argeșul pe primul loc. A devenit tradiție în comuna Hârtiești. Sute de câini se vor întrece în frumusețe!

Primarul Ștefan, și candidat la viitoarele alegeri, este dedicat oamenilor pe care îi reprezintă. Și pentru că își iubește comuna, oamenii, Cosmin a organizat o competiție pentru animalele de companie. Primarul în funcție și viitorul primar, vorbim despre același Cosmin Ștefan, face tot ce îi stă în putință pentru locuitori.

La Hârtiești s-a organizat o expoziție chinologică. Expoziția s-a organizat de Asociația Teritorială Club Chinologic Royal în parteneriat cu Primăria Hârtiești.

CITEȘTE ȘI. Cosmin Ion Ștefan, președinte PSD Hârtiești! Și-a lansat candidatura pentru un nou mandat!

”Am ajuns în Hârtiești, crescători de câini și proprietari de asemenea exemplare. Am decis se să venim la Hârtiești pentru frumusețea zonei. Faptul că aici sunt crescători cu exemplare de calitate. Noi aducem sprijin în ajutorul comunității.

Ajutăm crescătorii de exemplare care nu au documente. Îi ajutăm să dobândească documente.

Documentul Pedigri care certifică rasa respectivă.  Am dorit să fim alături de acești crescători pentru că sunt mulți și nu trebuie să îi lăsăm.

Astăzi în expoziție avem 200 de câini din toate rasele. Mulți dintre ei ai primit aprecierea noastră.

Bucuria pe care noi o oferim, dorim să o oferim tuturor oamenilor. Vă așteptăm de fiecare dată la aceste concursuri canine” a precizat organizatorul expoziției canine.

Unul dintre câștigători a fost Nicușor David din comuna Rucăr. Nicușor este un iubitor și crescător de exemplare de talie mare.

”Cei de Bucovina s-au remarcat. Ei au fost câștigători!”, a precizat proprietarul.

Această competiție a devenit tradiție în localitate și se va organiza an de an dacă Cosmin Ștefan va mai obține la alegerile locale din data de 9 iunie încă un mandat de primar. Pentru asta are nevoie de ajutorul dumneavoastră. Este un primar gospodar, dedicat care vrea ca localitatea pe care o păstorește să ajungă de talie europeană.

Urmărește știrile Ziarului din Muscel și pe pagina de Facebook, pe grupul Cititorii Ziarului din Muscel, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp.

 

 

Ultimele Știri

Cine sunt șoferii care trebuie să facă ITP-ul de 2 ori pe an! Rămân fără permisul de conducere dacă se opun vehement

Cine sunt șoferii care trebuie să facă ITP-ul de 2 ori pe an! Rămân fără permisul de conducere dacă...

Alte știri din aceeași categorie