-3.2 C
Campulung Muscel
joi, 30 noiembrie, 2023

Argeşul sub ceaţă densă… AVERTIZARE!

Alte Știri

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că la această oră nu sunt anunţate drumuri naţionale sau autostrăzi cu circulaţia oprită din cauza vreunui eveniment rutier sau a vremii nefavorabile, nici probleme majore privind fluenţa traficului pe arterele principale.

Precizăm însă că pe numeroase drumuri naţionale importante, circulaţia rutieră se desfăşoară în condiţii de ceaţă densă. Fenomenul este semnalat pe numeroase artere din judeţe precum TulceaGalaţiBuzăuIlfovArgeşIalomiţaTeleormanPrahovaCălăraşiDâmboviţaGiurgiu şi din Capitală.

Pentru a preîntâmpina producerea unor evenimente rutiere nedorite, sfătuim conducătorii auto care se deplasează în astfel de zone să reducă pe cât posibil viteza de deplasare, să folosească luminile de ceaţă,  să folosească corespunzător sistemele de iluminare-semnalizare pentru a vedea şi a putea fi observaţi în trafic, să evite să se angajeze în depăşirea altor vehicule sau să o facă doar după a asigurare temeinică, să păstreze în mers o distanţă suficient de mare pentru a putea opri în condiţii de siguranţă şi, în general, să manifeste o conduită preventivă la volan.

Ultimele Știri

Vestea grozavă a zilei. Pensionarii primesc „a 13-a pensie” în decembrie

Vestea grozavă a zilei. Pensionarii primesc „a 13-a pensie” în decembrie.  Cu ocazia Sărbătorilor de Iarnă din acest an...

Alte știri din aceeași categorie