9.2 C
Campulung Muscel
vineri, 19 aprilie, 2024

Argintul coloidal – antibiotic şi antiinflamator natural, produs pentru toate buzunarele!

Alte Știri

În laboratoarele de cercetări s-a demonstrat că, sub acţiunea argintului coloidal, viruşii, bacteriile patogene şi ciupercile parazite, mor într-un timp scurt (de ordinul minutelor).

Însuşirile bactericide ale argintului sunt cunoscute încă din cele mai vechi timpuri, când vasele de argint erau utilizate pentru păstrarea apei potabile. În Egiptul Antic, rănile erau acoperite cu foiţe de argint pentru a se obţine o vindecare rapidă.

Ai acum remediul perfect pentru a spune adio antibioticelor de sinteză care distrug flora intestinală, afectează ficatul şi sistemul imunitar şi produc infecţii grave cu candida sau bacterii care dezvoltă antibio-rezistenţa.

Argintul coloidal este un preparat folosit în terapiile naturale pentru a interveni împotriva infecţiilor şi asupra produşilor reziduali proveniţi din infecţii. Se poate administra în cure îndelungate pentru infecţii cronice sau pentru creşterea imunităţii. Efectele argintului coloidal sunt amplificate în timp, cu cât se acumulează o cantitate mai mare din acest oligoelement în corp. Avantajul este că nu produce rezistenţa şi nu are efecte adverse, aşa cum se observă în cazul antibioticelor de sinteză, deci nu trebuie să fie confundat cu un antibiotic obişnuit.

Indicaţiile argintului coloidal:

– stări inflamatorii, stări febrile, infecţii diverse, stări de imunitate scăzută.

– boli infecţioase de origine virală şi bacteriană (de exemplu, infecţii urinare, gripă, hepatită, herpes, etc.), boli cronice şi acute ale căilor respiratorii.

– afecţiuni dermatologice (dermatomicoze, eczeme, furunculoze, înţepături de insecte, arsuri de diverse grade).

– infecţii ale tubului digestiv, fermentaţii intestinale.

– afecţiuni oftalmologice (conjunctivite, urcior, etc.).

Acţiunile argintului coloidal:

– antibiotic natural, antiinflamator, bactericid, antiviral, antifungic, anti-parazitar, anticancerigen, depurativ general, tonic nervin şi reîntineritor. Acţionează împotriva unei game largi de microorganisme ca stafilococi, streptococi, fungi, etc.

ADMINISTRARE

Doza zilnică pentru tratamentul infecţiilor: adulţi – 1 linguriţă de 3-6 ori/zi între mese, copii – 1 linguriţă de 3 ori/zi între mese.

Doza zilnică pentru întreţinere: 1 linguriţă/zi dimineaţa pe stomacul gol.

Pentru uz extern: se aplică picături în ochi, gargară sau direct pe plăgi, arsuri, eczeme, infecţii sau inflamaţii ale tegumentului, muşcături de insecte.

NU CONŢINE: clorură de argint, ingrediente artificiale, conservanţi. Nu este toxic şi nu produce dependenţă sau efecte secundare.

REACŢII ADVERSE: nu s-a semnalat intoleranţa sau efecte secundare nici în cazul în care se depăşesc uşor dozele recomandate.

Este recomandat şi femeilor însărcinate sau care alăptează.

Ce este argintul coloidal?

Argintul coloidal se prezintă sub forma unei soluţii coloidale de particule submicroscopice de argint aflate în suspensie în apa pură ionizată datorită sarcinii electrice foarte mici, asociată fiecărei particule. Preparatul nu are gust şi nu este toxic. Soluţia coloidală de argint este incoloră sau are o nuanţă uşor gălbuie. Argintul coloidal este cel mai puternic antibiotic natural. Este forma cea mai folositoare şi cel mai eficient distrugător al bolilor, germenilor, viruşilor şi fungilor cunoscut până acum. S-a descoperit că este atât un remediu, cât şi o metodă de prevenire a răcelii, gripei, a tuturor infecţiilor şi fermentaţiilor datorate bacteriilor, fungilor sau viruşilor. S-a raportat faptul că reduce rapid inflamaţia şi induce o vindecare mai rapidă. Corpul are nevoie de argint coloidal pentru a lupta contra bolilor microbiene şi pentru a fi ajutat în procesul de vindecare. Luat zilnic, argintul coloidal asigură un al doilea sistem imunitar aducând mai multă energie, vitalitate, vigoare, relaxare, o vindecare mai rapidă şi mai puţine toxine în corp. Un antibiotic artificial distruge, în medie, 6 tipuri de microbi, pe când se cunoaşte faptul că argintul coloidal distruge peste 650 de tulpini de microorganisme fără nici un efect secundar nociv şi fără a fi toxic.

Când se administrează argintul coloidal?

Argintul coloidal este unul dintre preparatele antibacteriene universale cu un spectru larg de acţiune. S-a demonstrat eficienţa sa împotriva a sute de agenţi patogeni (antibioticele de sinteză sunt active împotriva a doar 5-6 bacterii). De asemenea, argintul coloidal distruge nu numai agenţii patogeni, dar şi toxinele pe care aceştia le elimină. Administrarea argintului coloidal conduce la rezultate pozitive şi în cazul amigdalitelor foliculare şi a bolilor de piele (impetigo, dermatomicoze, furunculoze, eczeme). S-a demonstrat că argintul coloidal este un mijloc eficient în practica oftalmologică, în special în conjunctivite la copii şi adulţi, arsuri şi traumatisme ale corneei, etc. Argintul coloidal poate fi aplicat atât în arsurile de diverse grade, cât şi pentru tratarea unor porţiuni mari de piele, fiind eficient în tratamentul arsurilor, complicate de infecţii cu Pseudomonas aeruginosa (o bacterie foarte periculoasă). Avantajul este că microorganismele nu pot dezvolta rezistenţă, aşa cum se observă în cazul antibioticelor de spectru larg. Se presupune că ionii de argint inhibă enzima specifică care participă la procesele metabolice ale multor tipuri de bacterii, viruşi şi ciuperci. În acest domeniu cercetările continuă. Administrarea zilnică a argintului coloidal poate micşora considerabil riscul bolilor infecţioase şi poate deveni un mijloc profilactic puternic, îndeosebi pentru pacienţii supuşi unor infecţii cronice.

Istoricul argintului coloidal

Însuşirile bactericide ale argintului sunt cunoscute încă din cele mai vechi timpuri, când vasele de argint erau utilizate pentru păstrarea apei potabile. În secolul XIX şi începutul secolului XX, argintul era prescris pentru injecţii intravenoase şi intramusculare, pentru gargară, pentru spălături în cazul bolilor genito-urinare, ca şi colir. Până în anul 1938, în SUA, argintul coloidal era privit ca unul dintre principalele mijloace de terapie antibacteriană. Însă, tehnologia de fabricaţie era la un nivel care nu permitea obţinerea de particule extrem de mici de argint în soluţie. În anii ’70, o dată cu dezvoltarea tehnologiilor, s-au putut produce  soluţii coloidale concentrate. În laboratoarele de cercetări s-a demonstrat că, sub acţiunea argintului coloidal, viruşii, bacteriile patogene şi ciupercile parazite mor într-un timp scurt (de ordinul minutelor). S-a demonstrat de asemenea eficienţa sa împotriva unor agenţi patogeni periculoşi cum ar fi: Staphilococus aureus, Streptococus pyogenes, Salmonella typhi, Pseudomonas aeruginos, Llegionella pneumophila, Escherichia coli, Candida albicans, Candida globata, etc. Din acest motiv, argintul coloidal este utilizat ca mijloc bactericid şi dezinfectant cu un spectru larg de acţiune, capabil să micşoreze considerabil caracterul acut şi durata multor boli infecţioase.

Informaţiile au fost oferite de Magazinul Naturist – Nova Cryn Plant – Câmpulung vis-a-vis de primărie şi blocul Rechinilor.

Ultimele Știri

Se schimbă banii. Se trece la moneda euro! Toată lumea trebuie să știe asta!

Se schimbă banii. Se trece la moneda euro! Toată lumea trebuie să știe asta! România, la coada Uniunii Europene...

Alte știri din aceeași categorie