23.5 C
Campulung Muscel
vineri, 19 iulie, 2024

Aspasia, leacul minune împotriva căderii părului

Alte Știri

Informaţii recomandate pentru toate femeile, de către Magazinul Naturist din Câmpulung situat vis-a-vis de primărie şi blocul rechinilor.

,,Cred că au trecut 2 săptămâni de când iau câte o pastilă Aspasia în fiecare zi şi sunt extrem de fericită că am crezut-o pe cuvânt pe farmacista care mi-a recomandat aceste suplimente împotriva căderii părului. Cum am încercat tot ce se putea încerca, mi-am spus că n-am nimic de pierdut dacă dau 20 lei pe o cutie cu 40 de pastiluţe plus un cadou. Părul meu cădea în cantităţi impresionante şi eram la un pas de depresie. De fiecare dată când îl spălam, blocam scurgerea duşului, iar când îl uscam, trebuia să dau cu aspiratorul neapărat pentru că era plin de păr pe covor. Nu mai aveam somn noaptea la gândul că voi rămâne fără păr în scurt timp. După o săptămână deja părul meu îşi rărea firele la cădere. Mai mult decât atât Aspasia nu creşte pofta de mâncare din contră pe mine m-a ajutat să slăbesc” povesteşte Mirabela, o clientă fidelă a Magazinului Naturist.

Aspasia este un supliment alimentar care ajută la regenerarea părului, întinerirea unghiilor şi menţinerea sănătăţii pielii, prin acţiunea dată de compoziţia sa complexă. Aspasia supliment alimentar conţine L-metionină, un aminoacid necesar în sinteza proteică. L-metionina este un ingredient structural al părului şi trebuie să fie suplimentat prin alimentaţie. Acţiunea suplimentului este susţinută de acidul para-aminobenzoic (PABA), care nu numai că reduce îmbătrânirea prematură, dar corectează şi deficienţele de colorare ale părului şi pielii.

Zincul, prin implicarea sa în multe procese enzimatice şi hormonale, are un rol important în regenerarea tisulară, ajutând la păstrarea integrităţii tegumentelor şi mucoaselor.

Extractul de urzică şi extractul de coada-calului sunt surse bogate de minerale (siliciu, calciu, potasiu) şi vitamine importante pentru formarea structurii părului şi unghiilor, asigurând sănătatea epidermei. Produsul conţine acid hialuronic şi hidrolizat proteic de colagen, care ajută la regenerarea celulelor pielii din interior, astfel pielea refăcându-se rapid. Reduce ridurile superficiale ale pielii şi previne formarea unora noi. Acţiunea colagenului este susţinută şi de vitamina C, aceasta luând parte la sinteza şi regenerarea colagenului. Vitaminele A şi E sunt antioxidanţi care au rolul de a proteja pielea împotriva radicalilor liberi, dându-i un aspect mai sănătos. Grupul vitaminelor B împreună cu biotina stimulează creşterea părului, acesta devenind mai puternic, mai strălucitor, mai flexibil.

Ultimele Știri

Cât costă un mic și o bere la zilele caniculare ale Câmpulungului din Muscel? Se face baie în spumă

Cât costă un mic și o bere la zilele caniculare ale Câmpulungului din Muscel? Se face baie în spumă....

Alte știri din aceeași categorie