14.6 C
Campulung Muscel
duminică, 11 iunie, 2023

Câmpulungeanul Florin Brăcea, director la Direcţia Rutieră la Poliţia Română

Alte Știri

Adjunctul şefului Brigăzii Rutiere a Capitalei, comisarul şef Florin Brăcea, a fost împuternicit, în funcţia de director al Direcţiei Rutiere din Poliţia Română, în locul lui Lucian Diniţă.

Prin dispoziţie a inspectorului general al Poliţiei Române, cu data de 28 mai 2014, comisar-şef de poliţie Brăcea Florin, adjunct al şefului Brigăzii Rutiere din cadrul Direcţiei Generale a Poliţiei Municipiului Bucureşti, a fost împuternicit să îndeplinească atribuţiile funcţiei de director al Direcţiei Rutiere din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române”, se arată într-un comunicat de presă al IGPR.

Comisarul şef Lucian Diniţă a fost eliberat din funcţia de director al Direcţiei Rutiere din Poliţia Română în 30 aprilie, dată de la care a preluat funcţia de adjunct al şefului Brigăzii Rutiere din Poliţia Capitalei. Menţionăm faptul că Florin Brăcea este originar din Câmpulung, a studiat Colegiul Naţional  Dinicu Golescu iar în tinereţe a aspirat către o funcţie înaltă în poliţia capitalei, lucru ce de curând s-a şi întâmplat.

Ultimele Știri

Unde trebuie să vă adresaţi dacă nu aţi primit cardurile sau dacă nu au fost încărcate

Unde trebuie să vă adresaţi dacă nu aţi primit cardurile sau dacă nu au fost încărcate. Autorităţile vin cu răspunsuri...

Alte știri din aceeași categorie