10.7 C
Campulung Muscel
joi, 30 mai, 2024

Câmpulungeanul Florin Brăcea, director la Direcţia Rutieră la Poliţia Română

Alte Știri

Adjunctul şefului Brigăzii Rutiere a Capitalei, comisarul şef Florin Brăcea, a fost împuternicit, în funcţia de director al Direcţiei Rutiere din Poliţia Română, în locul lui Lucian Diniţă.

Prin dispoziţie a inspectorului general al Poliţiei Române, cu data de 28 mai 2014, comisar-şef de poliţie Brăcea Florin, adjunct al şefului Brigăzii Rutiere din cadrul Direcţiei Generale a Poliţiei Municipiului Bucureşti, a fost împuternicit să îndeplinească atribuţiile funcţiei de director al Direcţiei Rutiere din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române”, se arată într-un comunicat de presă al IGPR.

Comisarul şef Lucian Diniţă a fost eliberat din funcţia de director al Direcţiei Rutiere din Poliţia Română în 30 aprilie, dată de la care a preluat funcţia de adjunct al şefului Brigăzii Rutiere din Poliţia Capitalei. Menţionăm faptul că Florin Brăcea este originar din Câmpulung, a studiat Colegiul Naţional  Dinicu Golescu iar în tinereţe a aspirat către o funcţie înaltă în poliţia capitalei, lucru ce de curând s-a şi întâmplat.

Ultimele Știri

ARGEȘ. Până la sfârșitul săptămânii are loc o manifestare unică în peisajul teatral românesc

ARGEȘ. Până la sfârșitul săptămânii are loc o manifestare unică în peisajul teatral românesc. Este vorba despre Festivalul Internațional...

Alte știri din aceeași categorie