a href="http://www.trafic.ro/statistici/ziaruldinmuscel.ro">ziaruldinmuscel.ro

5.2 C
Campulung Muscel
vineri, 31 martie, 2023

ATENȚIE Șoferi! Restricții de trafic pentru lucrări canalizare menajeră

Alte Știri

ATENȚIE Șoferi! Restricții de trafic pentru lucrări canalizare menajeră.

Societatea Apă Canal 2000 SA Piteşti informează locuitorii din zona străzii Bucovina cu privire la faptul că începând cu data de luni, 20.03.2023, în intervalul orar 08.30 – 17.00, va fi închis traficul rutier pe tronsonul cuprins între strada Basarabia și strada Bucovina.

Puteți citi articolele ziaruldinmuscel.ro în Google News și Google Discover (pe mobil și desktop).

ATENȚIE Șoferi! Restricții de trafic pentru lucrări canalizare menajeră

Conform autorităților se vor asigura rute ocolitoare prin străzile Ștefan Ciobanu și Victor Bilciurescu. Menționăm că în zilele de weekend nu se vor executa lucrări, iar strada va fi deschisă traficului.

Restricțiile urmează să fie impuse în cadrul lucrărilor de reabilitare canalizare menajeră, lucrări care sunt estimate a se derula până la data de 21.04.2023.

Puteți citi articolele ziaruldinmuscel.ro în Google News și Google Discover (pe mobil și desktop).

Șoferii sunt rugați să circule cu atenție sporită în această zonă și să respecte semnalizarea rutieră care va fi amplasată de constructor, cu avizul Comisiei de Circulație.

Facem precizarea că noua rețea de canalizare este executată în cadrul Contractului de lucrări nr. 270/2022 –  CL5.3 – „Reabilitarea și extinderea rețelelor de alimentare cu apă şi canalizare în municipiul Pitești – Zona Sud‟.

Aferent  „Proiectului regional de dezvoltare a infrastructurii de apă și apă uzată din județul Argeș, în perioada 2014 – 2020‟ – Cod MySMIS2014 + 149090, finanțat prin Programul Operațional Infrastructură Mare (POIM).

Împreună cu echipa constructorului, limităm pe cât posibil disconfortul locuitorilor din zonă. Și îi asigurăm că vom face tot posibilul pentru finalizarea lucrărilor. Dar și reluarea traficului în zonă în timp operativ.

Amintim consumatorilor că investițiile pentru modernizarea și dezvoltarea sistemelor de canalizare menajeră sunt efectuate în beneficiul lor pe termen lung. Și vizează asigurarea unor servicii de calitate.

Mulțumim clienților pentru înțelegerea și sprijinul acordat în desfășurarea acestor lucrări!, se arată în comunicatul de presă remis redacției noastre de conducerea societăţii Apă Canal 2000 SA Piteşti.

 

 

Ultimele Știri

Cum să îți setezi mașina de spălat și uscătorul de rufe ca să consume foarte puțini kWh

Cum să îți setezi mașina de spălat și uscătorul de rufe ca să consume foarte puțini kWh. Baia este unul...

Alte știri din aceeași categorie