a href="http://www.trafic.ro/statistici/ziaruldinmuscel.ro">ziaruldinmuscel.ro

5.2 C
Campulung Muscel
vineri, 31 martie, 2023

O argeșeancă arestată, pentru că ar fi incendiat, intenționat, o căpiță de fân a unei vecine

Alte Știri

O argeșeancă arestată, pentru că ar fi incendiat, intenționat, o căpiță de fân a unei vecine. Un gest incredibil a fost făcut zilele trecute de o femeie, în vârstă de 41 de ani, din comuna Izvoru. Femeia a intrat în gospodăria unei consătene şi a dat foc unei căpiţe cu fân. Nici măcar ea nu poate să explice gestul! Asta nu a scutit-o de răspunderea penală, nici de arest.

„Polițiștii din cadrul Postului de Poliție Izvoru au continuat cercetările într-un dosar penal aflat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Costești, privind săvârșirea infracțiunii de distrugere, și au reținut o femeie de 41 de ani, din Izvoru.

O argeșeancă arestată, pentru că ar fi incendiat, intenționat, o căpiță de fân a unei vecine

Din cercetări, s-a stabilit că, în ziua de 08 martie a.c., ar fi incendiat, intenționat, o căpiță de fân aflată în gospodăria unei femei din localitatea Izvoru, existând pericolul extinderii incendiului la locuințe.

În ziua de 15 martie a.c., după administrarea probatoriului, femeia de 41 de ani a fost reținută pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, urmând ca în cursul zilei de astăzi (n.r ieri) să fie prezentată Parchetului de pe lângă Judecătoria Costești, cu propunere de luare a unei măsuri preventive”, au precizat reprezentanţii IPJ Argeş.

Femeia a părăsit ieri arestul IPJ Argeș, fiind plasată sub control judiciar pentru 60 de zile. La audieri, Ioana P. le-a mărturisit anchetatorilor că „ nu ştie ce a apucat-o”.  De altfel, inculpata a spus că nu avea motive de răzbunare.

Nici nu o dușmănea pe proprietara gospodăriei unde a provocat incendiul. Pericolul a fost foarte mare. Ioan P a incendiat claia cu fân, dar la mică distanţă era o claie cu coceni şi mai multe acareturi.

Exista riscul extinderii flăcărilor până la locuinţă. Din fericire, proprietara a ieşit din casă, întâmplător şi a văzut vâlvătaia. A sunat la 112 şi, în scurt timp, la gospodărie au ajuns pompierii de la punctul de lucru Izvoru, din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Argeş. M.Sandu

sursa – curierulzilei.ro

Ultimele Știri

Cum să îți setezi mașina de spălat și uscătorul de rufe ca să consume foarte puțini kWh

Cum să îți setezi mașina de spălat și uscătorul de rufe ca să consume foarte puțini kWh. Baia este unul...

Alte știri din aceeași categorie