Au apărut în Câmpulung, aparate de bronzare superbe atât în design, cât și în dimensiuni, pentru toate preferințele!

Au apărut în Câmpulung, aparate de bronzare superbe atât în design, cât și în dimensiuni, pentru toate preferințele!

Odată cu venirea verii, trendul este de uniformizare a tenului prin ședințe la saloanele de bronzat, cu precădere înainte de prima apariție la plajă. Procesele moderne de bronzare oferă mai multe avantaje decât o simplă eficiență a serviciului. Datorită expunerii la raze controlate, puteți obține un bronz auriu, uniform și plăcut. La solar beneficiezi de un mediu propice în care te poți relaxa și bucura de condiții de înaltă igienă și confort general.

Cea mai bună veste este că începând cu 1 iulie, au apărut în Câmpulung, aparate de bronzare superbe atât în design, cât și în dimensiuni, pentru toate preferințele: bronzare în solar vertical sau orizontal. Acestea pot fi găsite la Centrul Spa din Câmpulung situat pe strada Lascăr Catargiu, numărul 28-30, în incinta Pensiunii Un băiat și o fată.

Tehnologia inovatoare de lumini și designul futuristic al aparatelor de bronzare LUXURA, oferă o experiență completă ce va încânta atât doamnele cât și domnișoarele ce doresc un bronz de invidiat.

Tariful standard pentru accesul la solarul vertical sau orizontal, ales în funcție de preferințe, se calculează per minut/ședință sau se poate cumula în baza unui abonament. Pentru un minut prețul este de 2 lei, în acest caz mai avantajoase fiind abonamentele cu reduceri semnificative. Abonamentele disponibile pentru solar le puteți accesa pe site-ul centrulspacampulung.ro, iar pentru programări puteți apela la 0372 902 950.

Abonamentele sunt de 4 tipuri (Basic, Silver, Gold, Platinum), în funcție de numărul de minute alocate în cadrul ședințelor. Cel Basic (50 de minute) este de 85 lei, valabilitate 1 lună, cel Siver (100 de minute) este de 170 lei, valabilitate 2 luni, cel Gold (150 de minute) este de 250 lei, valabilitate 3 luni, iar pentru abonamentul Platinum (250 de minute), tariful este de 400 lei și are o valabilitate de 6 luni.

saună cu infraroșu fiind benefică pentru sănătate

Doamnele, domnișoarele și nu numai, pot beneficia și de acces la spa, unde se pot răsfăța la saună uscată, saună cu infraroșu fiind benefică pentru sănătate, la dușul emoțional, jacuzzi și zonă de relaxare.

dusul Vichy

Pentru accesul la spa, tariful este de 60 de lei, pentru o durată de 2 ore/persoană. Alte servicii ale Centrului Spa din Câmpulung sunt masajele corporale de slăbire și relaxare, dusul Vichy, epilarea definitivă cu IPL și remodelarea corporală.

PACHETE SPA 2020 disponibile în această perioadă sunt:

  • Pachet remodelare corporală – saună infraroșu 20 de minute, masaj 40 de minute, remodelare corporală cu ultrasunete 15 minute = Tarif 150 lei.
  • Pachet bronzare BIO – bronzare Henna, exfoliere, aplicare Henna și împachetare, masaj 30 de minute = Tarif 150 lei.
  • Pachet Escapadă Exotică – exfoliere cu miere și cafea, masaj 40 de minute, ritual de împachetare cu diverse arome = Tarif 150 lei.
  • Pachet Vichy – saună infraroșu 20 de minute, masaj Vichy 30 de minute, ritual de împachetare cu diverse arome = Tarif 200 lei.

About The Author

Related posts